A nagyköveta lánya – epizódok

1. évad17 rész2019. december 16-tól
2020. június 22-ig
Star TV
2. évad35 rész2020. szeptember 7-től
2021. május 11-ig
Star TV

1.

Sancart, egy szegény gazda fia, Narét, egy nagykövet lányát szereti, akit még gyermekkorában ismert meg, amikor a lány és családja a nyarakat Bodrumba töltötte.

A szegény és a gazdag nem kerülhetne kapcsolatba egymással, de a fiú őrülten beleszeretett a lányba és évekig küzdött szerelméért. Végül a lány úgy dönt, hogy megszökik a fiúval, de azon az éjszakán, amikor szökni akartak, Nare hirtelen eltűnik. Soha többé nem látja senki.

Egyesek szerint a tengerbe esett és meghalt. Mások szerint a nő megszökött vagy Európába menekült. Egy népdalénekes elénekli történetüket, miszerint a nagykövet lánya madárként elrepült. Így Sancar és Nare boldogtalan története legendává válik.

2.

Nare ismét elmegy a hegyre a lányáért. Távozásakor otthagyja a gyűrűt és a több évig őrzött piros szalagot Sancar lábánál, és így véget ért a Sancar és Nare eposz.

 Nara, aki azt hitte, hogy az általa megszúrt férfi halott, megtudja, hogy az még él, és hogy nem kerül börtönbe, így most újra élni akar. Azt tervezi, hogy visszaveszi a lányát Sancartól, és ezt a földet, ami valaha pokol volt Sancar és az ő számára is, most mennyországgá teszi a maga és lánya számára. De természetesen Sancar nem adja vissza a lányát; sőt Nare is nem láthatja Meleket. Most nincs igazság és hazugság, csak a háború dobjai zengenek.

De ott van az igazi ellenségük is, aki egy olyan ponton támadja őket, ahol nem számítanak rá.

3.

Amikor a nagykövet elrabolja Meleket, Sancar és Nare követik a nyomát Montenegróba. Mivel egy teljesen más világba kerülnek, mindent maguk mögött hagynak, és tűzszünetet kötnek lányuk kedvéért, és egy napot és egy éjszakát töltenek el együtt. A montenegrói út egyszer álom, máskor rémálom számukra, ahogy lányukat keresik. Egyrészt az emlékeik elől nem menekülhetnek el, másrészt a feltárt igazság elől sem, de mindennél jobban ez az egész az önmagukkal vívott harc kalandja.

A másik életben, amely mögött csak az élet áll, Gediz szembesül az igazsággal a szívében, és Menekşehez hasonlóan nem tudja elviselni még a gondolatot sem, hogy a két szerelmes külföldön tartózkodik gondolatát, ezért megváltoztatja a játékszabályokat.

Sancar felébred álmából, és annak érdekében, hogy eloltsa a szívében fellángolt szeretet tüzét, megégeti önmagát és Naret is. Az eposz már véget ért!

4.

Amikor Nare megtudja, hogy Sancar Menekşével tért haza; kitörli az olajfába vésett házasságuk igazolását, eposzi szerelmük jeleit. Innentől kezdve már nincs Sancar és Nare, csak egyszerűen Nare. Mostantól Nare csak anyja akar lenni a lányának, elutasítja a lányukhoz kapcsolódó beszélgetésen kívüli minden egyéb kapcsolatokat Sancarral. Ahelyett, hogy hazugságban élne, a lánya életének meséjét akarja megteremteni, de Nare előtt hatalmas akadály áll. Dolgoznia kell, házat kell találnia, és továbbra is el kell utasítania Sancart, aki folyamatosan azt mondja neki, hogy vigyáznia kell rá…

 Ahogy Nare folytatja háborúját Sancar ellen, Gediz segítségét kéri ebben. Amikor Gediz megtudja, milyen mélyek a sebei, nagyon nehéz döntést kell hoznia.

5.

Miután Sancar azt mondta, hogy “sem a te halálod, sem az én halálom”, Gedizt halottnak tekinti, és a szívében sírt ás a barátságuk miatt, melyet a nagykövet lánya miatt vesztettek el és mélyen eltemeti fájdalmát.

Gediz viszont darabokra esik, amikor szembesül az igazsággal. Legjobb barátja, sorstársa, bűntársa, Sancar Efe már nem létezik, és Gediz ezt nem tudja elviselni.

A hamarosan megrendezésre kerülő „Nomadic Toyu” -ban mind a veteránok, mind a nomádok haragszanak rájuk, akik azt akarják, hogy embereik Zeybeket játsszák. A veteránok és a nomádok arra kérik Sancart és Gedizt, hogy játsszanak egymás ellen. Családjaik is gondolkodnak az áruk megosztásáról, de üzleti életük első napján a dolgok bonyolódnak. Nare azt írja naplójában új célként: “Egyesíteni ezeket a keményfejű régi barátokat”.

Vajon meg fogja találni a módját, hogy újra egyesítse ezt a két barátot, akik megszakították a barátságot, és megmenti mindkettőjüket a Sancar által okozott bajbtól. Míg Sancar édesanyja megpróbál megszabadulni Naretól, Nare apja megpróbálja Sancart még nagyobb szenvedésnek kitenni.

Nare dolga nem könnyű. Célja elérése érdekében mindenkivel meg kell küzdenie; el kell érnie, hogy ez a két makacs zeybek táncos ugyanazon a földön térdeljen le.

6.

Sancar azt mondta: “a barátságnak vége, de a partnerség folytatódik”. De a sors kineveti őket e döntés miatt, mivel lehet, hogy Sancar és Gediz sok évet töltenek majd egymás mellett a börtönben.

A nagykövet csapdája miatt a két barát nem tudott különválni, így még partnereknek kell maradniuk, és ezt a partnerséget még a börtönbe kerülésük előtt létre kell hozni, fő motivációjuk az, hogy megtalálják azokat, akik megtámadták Naret.

Szemük nem látja sem családjukat, sem azokat az éveket, amelyeket börtönben kell majd tölteniük addig, amíg meg nem büntetik azokat, akik ezt tették.

 Amikor Sancar és Gediz összes vagyonát elrabolják, az Efeoğlu család elveszíti birtokát. Halise, aki korábban szobalány volt Gediz birtokán, ismét emelt fővel közlekedik, sőt egy fedél alatt kell élnie Nareval, és minden nap néznie kell a lány sebesült arcát.

7.

Amint a két legjobb barát belép a börtönbe, Naren gondolkodik, mivel Necdet még mindig szabadon van, és Nare továbbra is veszélyben van, miközben ők rács mögött vannak összekötözött kézzel, és az egyetlen dolog, amit képesek megtenni, az az, hogy egymásra haragszanak és bántják egymást.

Sancar mindent megtesz, amit meg kell tennie, és garantálja, hogy Necdet elkapják, majd egy cellába dugják. Amikor megtudja, hogy az anyja vette fel Necdet, egy egész világ dől össze benne. Még egyszer hátbaszúrták.

Mivel a két barát már kezdi megkérdőjelezni a családját, valamint az egymás iránti bizalmat, megpróbálják megszokni a börtön életét is, de végre fellélegezhetnek, mert Necdet is börtönben van, és így Nare biztonságban van.

Azonban Nare mégsincs biztonságban, mert Akın Gediz házában van azzal a szándékkal, hogy Naret sarokba szorítsa.

Nare bár egyedül van, mivel Sancar és Gediz börtönben vannak, de nincs szüksége Sancarra vagy Gedizre az Akın elleni küzdelemhez. Ahogy a török ​​népdal mondja: “A barátok mély álomból ébrednek”. Most Nare, aki egész életében Akın és mindenki más ellen küzdött, még egyszer harcra kész, és megtalálta a módját, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon Akıntól.

8.

Sancar teljesen kikel magából, amikor megtudja, hogy Nare elment és magával vitte Meleket is. A fájdalom, amelyet érez, nemcsak a lánya miatt van, hanem ugyanúgy, mint a múltban, azért is, mert a nagykövet lánya ismét elhagyta őt. Ezúttal azonban elárulták egymásnak a levélírás történetét; Nare nem neki írt levelet, hanem Gediznek.

Akın továbbra is úgy véli, hogy sikerül Naret meggyötörnie, és nem engedi, hogy bárki más olyan közel kerüljön hozzá, hogy elkapja, ezért azonnal elindul, hogy megtalálja Naret, és ebben is sikeres. Nem kell hozzá sok idő és Akın megtudja, hogy Nare Barcelonában van. Mivel azonban a rendőrség mindenütt őt keresi, hamis útlevelet szerez, hogy elutazhasson Barcelonába.

Azonban nem Akın az egyetlen, aki megtudta hol van Nare. Sancar és Gediz is kiderítette, hogy Nare Barcelonában van. Sancar meggyőzi Güven Çelebit (a nagykövet), hogy menjen vele Barcelonába és térjen vissza unokájával Törökországba. Amikor Gediz megpróbálja követni őket, a dolgok bonyolulttá válnak.

Nare bajban van, csak azzal számolt, hogy majd Akın indul a keresésére és arra nem számított, hogy az apja, a férfi, akit szerez és a legközelebbi barátja is úton vannak Barcelonába.

9.

Gediz teljesen megőrül, amikor meghallja, hogy Nare nevét ugyanabban a mondatban használják, mint a mocskos Akınét. Dühét úgy vezeti le, hogy kiüti Sancart. Sancar azonban nem üt vissza és elfogadja, amit Gediz tett vele, azonban mindent bevet, hogy felkutassa Mügét, mert biztos abban, hogy ő a besúgó. Mindezt titkolja Gediz elől.

Ugyanakkor Nare is titokban tartja Gediz elõtt, hogy hol van Müge, mert ő most azt tervezi, hogy megmutatja Mügenek Akın igazi oldalát. Mind Sancar, mind Nare ugyanazt a célpontot követi, azonban különböző okokból, különböző utakon, de ugyanazon a videón keresztezik egymást.

Güven Çelebi (a nagykövet) telefonján a biztonsági kamera videóján látható, ahogy Akın megtámadja Naret Montenegróban, és Nare leszúrja. Güven terve az, hogy ezt a videót megmutatja Sancarnak, és így két legyet üt egy csapásra; Akınt a sírba, Sancart pedig börtönbe küldi.

10.

Sancar egy olyan útra lép, amelyen egyedül kell szembenéznie az igazsággal. Unja már, hogy vak legyen a játékban, tisztán akarja látni a dolgokat. Ugyan még nem áll készen arra, amit látni fog, de innen már nincs visszaút.

Nare, aki elmondta a tényeket Sancarnak, most azon van, hogy próbálja megvédeni őt ugyanezektől a dolgoktól. Apja hamarosan megállapodik Sancarral abban, hogy egy nagyobb összegért cserében elárulja neki Akın tartózkodási helyét. Az egyetlen megoldás az, hogy ha Nare ráveszi Gedizet, hogy csatlakozzon ehhez az aukcióhoz, amelyet apja szervezett.

A pszichológiailag összetört Yahya lépéseket tesz Halise megmentéséért, amivel Sancart sarokba szorítja. Sancarnak választania kell az anyja és a nagykövet lánya között, de Elvan segítségére lesz a döntés meghozatalában.

11.

Nare minden igyekezete ellenére Sancar csak egy lépésnyire van attól, hogy rájöjjön az igazságra. Sancar már Svájcban van és találkozik Isabellel az elmegyógyintézetben, ahol Nare nyolc évvel ezelőtt tartózkodott újszülött gyermekével.

Sancar az, aki Isabelnek kérdéseket tesz fel, de Gediz kapja meg az igazi válaszokat. Nare annyira bízik Gedizben, hogy elmondja neki minden titkát és mindent, ami a mentális menedékházban tartózkodása idején történt.

Ami Isabelt illeti, újabb mesét mond Sancarnak; megemlíti neki Shakespeare Othello történetét. Sancart rendkívül megviseli az, amit megtudott othellorol, vagyis, hogy Othello valójában felelős volt felesége haláláért a gyanúsítgatásai miatt.

Amikor Sancar meglátja Akınt Svájcban, ideges lesz és Akın már biztos abban, hogy Nare visszatért Törökországba és terve nem sikerülhet.

Ezalatt Törökországban Nare nagyon nehezen tudja kezelni Meleket, aki arról álmodozik, hogy háromfős család legyenek, Nare megpróbálja elmagyarázni a kislánynak, hogy ez soha nem fog megtörténni, de miután Sancar visszatér Törökországba, és nem úgy viselkedik, ahogy Nare elvárná, ez még inkább megnehezíti Nare életét.

12.

Sancar és Akın ugyanazon az úton haladnak egymás felé. Eközben Nare és Gediz teljes erővel azon dolgozik, hogy megakadályozzák mindezt.

Akınnak nincsenek gátlásai az emberek és gyengeségeik kihasználásában, sánta embernek tettetve magát, lassan, lépésről lépésre csapdába csalja Zehrát. Zehra izgatott, mert úgy gondolja, hogy megtalálta lelki társát, ennek ellenére megsérti Kavrukot.

Mivel Akın csapdát állított Zehra számára, nem tudja, hogy neki is csapdát állítottak. Güven és Kerem szövetséget kötött, hogy eladják a legmagasabb ajánlatot tevőnek Akın piszkos mosodáját. Ha Nare és Gediz megnyeri ezt az aukciót, akkor Akın börtönbe kerül, ha Sancar nyer, akkor Akın hat méterrel a föld alá kerül.

13.

Nare több év után újra fellélegezhet, amikor Sancar a nevén szólítja. De ez az irgalom, és nem az igazság hangja.

 Sancar, aki évekkel ezelőtt halálra ítélte a nőt, úgy érzi, az a fájdalom fogja megölni, amelyet Nare miatt érzett, amikor kilenc évvel ezelőtt kirúgta a házából. Ölelik egymást. Együtt sírnak és együtt véreznek. De sem Nare nem tud megbocsátani Sancarnak, sem maga Sancar Efe.

Sancart lelkiismerete saját magát és Akınt is halálra ítéli. Minden erejével azon van, hogy megtalálja Akınt, akit ezalatt Müge kínoz.

Menekeşe megrágalmazza Naret és Gedizt Kavruknál. Vajon Sancar ismét féltékenységének áldozata lesz, és megtöri Nare és Gediz szövetségét?

14.

Heves csata kezdődik Sancar és Nare között. Sancar megesküdött, hogy bosszút áll, míg Nare megfogadja, hogy nem fog bosszút állni Sancaron.

Nare abbahagyja a csendes harcot és saját puskájával támadja meg Sancart. Melek nem lesz olyan apátlan lány, mint az anyja. A legfontosabb az, hogy megakadályozza, hogy Sancar gyilkos legyen. Ehhez még azt is kockáztatja, hogy a birtokon marad.

Sancar viszont ugyanazzal az elszántsággal reagál Nare háborújára. A vég felé közeledve, minden ügyét le akarja zárni, egyetlen célja, hogy garantálni tudja, hogy mindenki biztonságban lesz az ő távollétében is, de legfőképpen Nare és a lánya.

De Gediz a legérzékenyebb pontján találja el Sancart a Nare iránti szeretete és irigysége miatt.

15.

Gediz megakadályozza Sancart abban, hogy gyilkos legyen, de dühe továbbra sem múlik Akınnal szemben. A mindent fel akar adni és attól sem riad vissza, hogy maga is gyilkos legyen.

Sancar megérti, hogy a legnagyobb próbatétel számára az, hogy életet adjon, ne pedig elvegyen. Megtudja, hogy Menekşe terhes, és megátkozza a nőt. Hogyan fogja megmondani ezt a hírt Narenak és Meleknek?

Menekşe visszatér a birtokra, és és mindenkit azzal fenyeget, hogy ha nem vigyáznak rá, elvetélhet, de Gülsiyenek is tervei vannak vele.

Amikor Nare meghallja Menekşe terhességének hírét Sancartól, nagyon elszánttá válik, először sikerül szembenéznie önmagával, Sancarral és az elmúlt kilenc évvel.

Szerelmük valóban lehetetlen!

16.

Nare úgy dönt, elveszi a lányát, és elhagyja az országot. Melekért harcol, úgy véli, hogy abban az otthonban, ahol Sancar apa lesz, nincs helye neki és Meleknek. Felajánlja, Elvannak, hogy hagyja el a birtokot, és azt mondja neki: “Gyere velünk, új világot fogunk teremteni magunknak”.

Gediz dühös Nare ezen döntése miatt, mivel szerinte ez menekülés, és nem új élet. Először nem áll Nare mellett, inkább ellene van.

Sancar megpróbálja megbirkózni azzal a ténnyel, hogy szeretett felesége már nem említi a nevét, és megőrül, amikor megtudja Nare tervét, hogy elmegy a lányukkal.

Azt mondja Narenak: “Ha elmész, nagyon rossz ember leszek, elveszem a lányomat és velem fog élni a birtokon.”

Ha egy szerető meghal, eposz lesz, és ha él, akkor hazugság.

Mi történik, ha a két szerelmes megpróbálja kiharcolni az egyedüli felügyeletet?

17.

Nare és Sancar, akik nem lehetnek eposzok, most anya és apa, akik aggódnak gyermekük miatt. Agyvérzést kapott és súlyos agysérülést szenvedett Kavrukot sikerül megtalálni, viszont Melek eltűnt.

Nare és Sancar harcukat félretéve próbálják megtalálni a lányukat. A szülői felügyelet ügyét nyomban elhalasztották, amikor Melek eltűnt, mert úgy vélik, hogy először meg kell találniuk a lányukat, majd utána újra harcba szállhatnak érte.

Gediz teljesen idegennek érzi magát ebben a helyzetben. Nem mondtak el neki semmit a felügyeletről vagy Melek eltűnéséről sem. Az ajtó előtt álló meglepetés azonban mindezen események közepette Gediznek kedvez.

Amíg Nare a lányát keresi, Akınnek más tervei vannak vele kapcsolatban, és ezúttal nagyon erős társra talált. Akın arra kéri Kahramant, hogy Meleket használja Nare elrablásához.

Kahramannak azonban megvannak a maga módszerei, és útja először nagy boldogsághoz vezet, majd Sancar felé, aki a tenger fenekén halállal néz szembe.

Megtalálják Meleket? Elrabolják Naret? Meg fog fulladni Sancar a tenger alatt?

Vajon ez a szerelem, amely gyermekként a tenger fenekén kezdődött, a tenger fenekén is ér véget majd, most amikor már gyermekük van?

18.

Sebének súlya ellenére Sancar Nare után megy. Nare eközben azért imádkozik abban a hajókabinban, ahová Akın zárta, hogy Sancar ne haljon meg.

A Kahraman által kitervelt játék miatt Gediz számára úgy tűnik, hogy Sancar és Nare együtt töltötték a napot, Elvan azonban rájön, hogy valami történt Naréval.

Amikor Gediz erről tudomást szerez, mindent megtesz azért, hogy megtalálja Narét, de meglepetésére feltűnik a színen Yahya is. Miközben Gediz Yahyaval beszél, Sancarnak sikerül megtalálnia Narét és feljut a hajóra, ahol Akın és fegyveres testőrei vigyáznak a lányra.

Miközben Snacar és Nare igyekszik minél gyorsabban elhagyni a hajót, Akın megpróbálja megállítani őket és rájuk lő, Nare a Sancar felé repülő golyó elé ugrik, így a férfi őt találja el.

A két szerelmes, sebesült ember csak egymásra számíthat, vissza kell térniük a szárazföldre, ahol viszont Gediz várja őket, aki felgyújtotta a hajókat.

19.

Sancar bezárja Naret a nagyapja szobájába, és megtiltja Gediznek, hogy belépjen a birtokra. A birtokra való belépés tilalma, megdöbbenti Gedizet, mert ez egykor nagyapjáé volt. Menekşe dühös lesz, amikor rájön, hogy Nare a házban marad.

Amikor Kahraman azt mondja neki, hogy megmentheti őt Naretől, a nő úgy dönt, hogy együttműködik vele. Kahraman Nare elrablását Yahyára tereli és a legjobb barátjával szakító Sancart testvére ellen hergeli Sancar azonban, annak ellenére, hogy négy oldalról is támadják, nagy meglepetést okoz mindenki számára.

Nare nem tudja elviselni, hogy egy házban tartózkodjon Sancar feleségével, ezért próbál a lehető legkevesebbszer találkozni Sancarral.  Úgy gondolja, ha Sancar meg tudja védeni őt Akıntól, félreteszi büszkeségét. Az egyik oldalon ott van Nare és Melek, a másikon Gediz és Kahraman, Sancar nem tudja, mitévő legyen, nagyon el van keseredve, de amikor elmondja Elvannak a hibát, amit Nare ellen követett el a múltban, elveszíti legnagyobb szövetségesét is. Elvan most Gediz oldalára áll, és tervével segít Gediznek elvinni Narét a birtokról. Gediz nagyon izgatott, mert végre bevallhatja Narenak, hogy szereti.

20.

Amikor Sancar rájön, hogy Gediz elvitte Naret a birtokról, nagyon dühös lesz. Mindenhol keresi őket, de nem tudja, hol lehetnek. Hová mehetett Nare és Gediz? Az erre a kérdésre és Nare Gediz kérdésére adott válasza olyan lesz, amire senki nem számít.

A Menekşe-Akın szövetség kegyetlen tervvel kezdődik. Elhatározzák, hogy Meleket használják fel tervükhöz.

 Vajon sikerül a tervükl? Vajon Menekşe nyer, vagy nagy veszteség elé néz?

Sancar és Yahya folytatják terveiket, hogy felfedjék a Kahraman által játszott játékot. De Kahraman tisztában van mindennel, ami a kastélyban történik. Vajon ki lehet a besúgója?

21.

Nare, aki nem képes elviselni az általa megsemmisített Efeoğlu és İşıklı családok közötti évszázados barátságot, szembeszáll Gedizzel és saját kezébe veszi az irányítást. Tervével nehéz helyzet elé állítja Gedizt, aki ekkor úgy dönt, hogy az összes, Sancarnak adott pénzt visszaveszi, sőt még a birtokot is. Nare meglepő döntést hoz, olyat, amire senki nem számított.

Menekşe próbálja eltitkolni, hogy elvetélt, mind Sancar, mind a ház lakói elől, mivel tudja, hogy abban a pillanatban mennie kell családjával együtt a birtokról, amint mindez napvilágra kerül. A titkolózás szinte lehetetlen, ezért Menekşének új tervre van szüksége.

Elvan Naretól megtudja, hogy Yayha nem bűnös, így bocsánatot kér a férfitől, aki most épp Nare házában van és van nála valaki, mégpedig Dudu.

Ahogy Sancar egyre jobban közeledik Kahraman és Akın felé, úgy alakítja a dolgokat, hogy Melek biztonságba lehessen. Kahraman eközben próbál rájönni arra, hogy Sancar és Yayha még mindig ellenségként tekintenek-e egymásra, azzal az információval, amit a birtokról kapott.

Eközben a két szerelmes között napról napra nő a feszültség, egyrészt a felügyeleti jog, másrészt a fokozódó féltékenység miatt, amely mind Sancart, mind Naret olyan dolgokra készteti, amelyekre soha nem számítottak.

22.

Nare és Sancar harca a lányuk elhelyezési ügyében nagyon durván indul. Sancar ugyan végül nem használja fel Nare orvosi jelentését a felügyeleti jog tárgyalásán, azonban egy igen fájdalmas csapással éri el, hogy Melek ideiglenes felügyeleti jogát mégis ő kapja meg.

Nare is úgy dönt, hogy ő is keményen játszik, és elmegy Gedizhez, hogy segítséget kérjen tőle. De Sancar erre a lépésre Gediznek is tartogat egy meglepetést, és ez a  leggyengébb pontján éri Gedizet.

Gediz válaszol Sancar ezen tettére, de ezzel veszélybe sodorja Sancar és Yayha tervét, amit Kahraman ellen akartak bevetni.

Amikor Halise a bíróságon úgy tanúskodik, hogy Menekşe rossz mostohaanya, Sancar ezért gyanítja, hogy valami komoly dolog történhetett a múltban. Elvan válaszai miatt Sancar – aki csak a gyermek miatt vette feleségül Menekşét – úgy dönt, hogy elválik a nőtől.

Most már Nare számára is eljött az idő, hogy mindenért megbocsásson Sancarnak.

23.

Bár Nare egy pillanatra mindent elfelejt, mégsem tud megbocsátani Sancarnak. És amikor megtudja, mit tett Menekşe Melekkel, megőrül. Eljött az ideje, hogy a nagykövet lánya mindenkit számon kérjen a múltért.

Mivel Sanca visszavonult a cégvezetéstől, így Zehra Gedizzel kerül szembe. Nare a kikötőben kezd dolgozni és felveszi Mügét is, ez a helyzet sem Kahramannak, sem és Gediznek nem tetszik, a barátság kora lejárt, és a fájdalom kora kezdődik el.

Menekşe teljesen kikel magából, amikor megtudja, hogy Sancar beadta a válópert, és úgy dönt, hogy Kavruk és Eşe hennaestjén kezdi el megvalósítani terveit. Be akarja engedni Akınt a házba, és hagyja, hogy elvigye Meleket, de amit csinálnak, Melek életét veszélyezteti.

24.

Melek szíve megáll az altató miatt, amelyet Menekşe tesz a limonádéjába. Nare és Sancar is nagyon elkeseredik, hogy valami történhet a lányukkal. Míg Nare mellette van és szorosan fogja a kezét, addig Sancar a mecsetbe megy, Allahhoz könyörög és fogadalmat tesz. Ha lánya életben marad, elengedi szerelmét és kislányát, hagyja, hogy elhagyják az országot.

Menekşe miközben megpróbálja kijuttatni Akınt a házból, lebuknak mindketten. Kahraman dühös rájuk, mert megpróbálták elrabolni a gyerekeket, de mégis kidolgoz egy tervet, amivel megmenekülhetnek.

Ezúttal azonban Kahraman is egy hatalmas csapdába esik, amelyet Sancar állít neki. Sancar és Gediz, akik mindketten aggódnak Melek miatt, felhagynak egy rövid időre az egymás elleni háborúval és összefognak, úgy mint régen. A fájdalom egy napra visszahozza számukra a múltat, amikor még törvénytelen dolgokat is elkövettek és nem állnak le addig, amíg meg nem büntetik azokat, akik ezt tették Melekkel.

25.

Sancar elengedi szerelmét, aki magával viszi gyermekét és el fognak repülni, de hogyan fogják ezt elmondani a kislánynak? Nare és Sancar félreteszik saját fájdalmukat, és megpróbálják megtalálni a módját, hogy elmondhassák lányuknak ezt a különválást, de Nare eléggé összezavarodik a búcsú közeledtével.

Nare gyötrődik, mi tévő legyen, mert egyrészt nem akarja elválasztani Meleket az apjától, másrészt nem szívesen hagyja el gyökereit, harmadrészt viszont képtelen megbocsátani Sancarnak. Nem tud elválni tőle, de találkozni sem akar vele; a purgatóriumban fog vezekelni.

Sancar viszont elküldi szerelmét és lányát, lezárja az összes ügyét és elmegy a szakadékhoz, de a sors átírja közös eposzukat. Ezúttal ez egy eposz lesz, amelyben nem Nare, hanem Sancar fog megsérülni.

  1.  

Melek örömmel rohan a házba. Visszatértek édesapjához édesanyjával. Már nincs akadálya annak, hogy egy család legyenek, de az apját nem találja sehol. Mert apja, akár egy hegy, a hegy lábánál fekszik. Angyal és epikus árva is? Nare most gyökértelenné vált? Mit fog mondani Nare lányának és Sancar anyjának? Meg fog halni Sancar, aki lelőtte Kahramant, és ledobta Akınt a szikláról, vagy él és ő lesz a gyilkos?

27.

Naret és Sancart, Gediz árulása megrendíti, de mielőtt még szembenéznének vele, új próbatétellel kell megbirkózniuk. Sancar gerince eltörött, így fel kell készülniük arra az eshetőségre is, hogy nem járhat újra. A szerelmesekre újabb kihívás vár, amely megköveteli tőlük, hogy nagyon szorosan kapaszkodjanak egymásba.

Vajon a két szerelmes kéz a kézben járhatja-e ezt az utat? Vajon Sancar képes lesz felállni, mielőtt letérdelne szerelme elé?

Gediz úgy tör előre, hogy mindenkit eltipor azok közül, akik valaha hittek benne. Másrészt egy régi barátra vár, akit megpróbált elpusztítani, a rendelő ajtajánál.

Akın testvére, Sahra szembesül azzal a ténnyel, hogy testvére pont ebben a városban halt meg, ahová ő egészen más okból jött és nagyon megdöbben. Ha a bátyja valóban meghalt, ki küld neki üzeneteket?

28.

A sok nehézséget hátrahagyva Sancar és Nare végre boldog életről álmodoznak a lányukkal. Amit akarnak, az egy normális élet, és már nem egy eposzban élni.

Ez azonban egyenlőre nem lehetséges, mert Akın holtteste ezt nem teszi lehetővé. Gediz, Sahra, Güven és Kahraman is Akın holttestét keresik. Vajon egy halott ember a múltból lehetővé teszi Sancar és Nare számára, hogy új és boldog életet kezdjenek?

Elvan elhagyja a birtokot, Yahya pedig úgy dönt, hogy szembenéz az elhagyatottságával. Nare egy pillanatra sem hagyja magára Elvant ebben a helyzetben, azonban Sahra, a másik árva lány, sem szándékozik békén hagyni őket.

29.

Halise úgy dönt, hogy a hagyományok szerint kéri meg Nare kezét, ami közelebb hozza egymáshoz Elvant és Yahyát. De kitől akarják megkérni Narét?

Hogy megakadályozza Sancar és Nare házasságát, Menekşe egy gyógyítóhoz fordul, majd a kúriába megy, hogy használja is a varázsszereket. De ez a tudatlansága miatt katasztrófához vezet.

Mivel tudja, hogy Sancar úgy nem nősülhet meg, hogy nincs egy háza, ahová a menyasszonyát viheti, Gediz úgy dönt, hogy tönkreteszi az Efeoğlu családot. Elhatározza, hogy megvédi Narét Sancartól és Sahrától.

Míg mindenki azon fáradozik, hogy megakadályozza, hogy Nare férjhez menjen, Sancar úgy érzi, hogy Nare nem is bocsátott meg neki igazán. Nare vajon tényleg megbocsátott Sancarnak?

30.

Kahraman magára vállalja a Sahra által elkövetett gyilkosságot. Annak érdekében pedig, hogy Nare ne hívja a rendőrséget, Kahraman elmondja neki, milyen kapcsolat volt Loki és Menekşe között.

Sancar fedezi a gyilkosságot, így csecsemőjének apját nem tudják kihallgatni. Akkor pedig, amikor Loki apjának fizet, Nare felháborodik.

Sancar és Nare, akik egész életükben arra vártak, hogy együtt lehessenek, kulturális különbségekkel szembesülnek abban a pillanatban, amikor már azt hitték, hogy végre együtt lehetnek. Becsületbeli problémák, rövid élet, vérdíj, eljegyzési ajándék, menyasszony fürdő …

A köztük lévő társadalmi különbségek miatt Nare úgy érzi rémálommá vált az élete. Vajon képes lesz a két szerelmes álommá változtatni ezt a rémálmot?

31.

Gediz, aki hónapok óta próbálja megtalálni Akınt és börtönbe zárni Sancart, két akadállyal kerül szembe: , ők Sahra és Kahraman.

Sancar, aki látja, hogy még mindig nagy a távolság Nare és közte, meglepetéssel készül Nare számára. Életükben először együtt mennek vacsorázni és megpróbálják jól érezni magukat. Vajon Sancar és Nare boldogan hagyják el az éttermet?

Egy nappal az esküvőjük előtt Nare tényleg boldog, vagy éppen most is csak játszik Sancarral, mint korábban?

32.

Nare és Sancar különválnak, de mindketten egymást védik, nem pedig a saját sebeiket gyógyítják.

Nare együttműködik Gedizzel, hogy megvédje Sancart Kahramantól, sőt még abba is beleegyezik, hogy apjánál könyörögjön Sancarért.

Sancar viszont megpróbálja megvédeni Narét a bajoktól, és megpróbálja elérni, hogy családja és Melek ne hibáztassák Narét. Miközben messziről követi Narét, meglátja, hogy Gediz összeakad Sahraval. Gyanús lesz számára Sahra és Gediz, és így kiderül Menekşe játéka is. Sancar szembesül a valósággal: nem lesz fia …

Bár minden összeomlik, mint a dominó, és minden kiderül, úgy tűnik, hogy egy ember nyer; Kahraman.

33.

Mivel nem láthatta Meleket felnőni, Sancar a születendő gyermekében reménykedett, aki úgy halt meg, hogy el sem sirathatta. Sancar nehezen viseli ezt, de Melek segít neki elviselhetőbbé tenni ezt a fájdalmat. Melek és Nare nagy szeretettel veszik körül Sancart.

Narét nagyon megdöbbenti az, hogy Sahra, akit barátjaként ismer, Akın testvére, de mint mindig, félreteszi saját baját, és különválásuk ellenére Sancar problémájával foglalkozik.

Sancar megbünteti Menekşét és Sahrát, és kénytelen szembenézni Kahramannal is. Ezúttal azonban Kahramannak kell a büntetést kiszabnia; büntetést, melyet a vétkesek nem tudnak elviselni.

Gediz egyrészt sajnálja, amit Sancarral tett, másrészt szembe kell néznie önmagával, ugyanis Sancar olyan büntetést vetett ki Sahrára, amelyet a lány képtelen elviselni!

Ezekben a baljós időkben Gediz az életét is feláldozná, hogy megmentse Sahrát, akit nagyon megkedvelt. Végül választás elé kerül: vagy Sancar élet vagy Sahra lelke.

34. rész

Vajon helyre lehet hozni Gediz és Sancar közötti kapcsolatot vagy nincs már mit tenni? Sancar megbocsát Gediznek?

Vajon Sahra megbocsát Gediznek, aki feláldozta őt, hogy megvédje Sancar életét?

Kahraman azon kérdésére: “Mostantól egy félig szabad bérlő fia vagy bűnös Sancar Efe leszel?”

Sancar egyértelmű válasza: „Bebörtönzött Sancar Efe”.

Nare válasza ezzel szemben: Félig szabad bérlő fia.

Vajon ki nyeri meg a két szerelmes csatáját?

Vajon ez az egymással folytatott heves küzdelem olyan véghez vezeti őket, amit soha nem is képzeltek?

35. rész

Nem számít, mi történik, Sancar inkább a maradást választja, mint a menekülést, és nem engedi, hogy bárki ártatlanul bűnhődjön.

Nare elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszabadítsa Sancart. Nare, aki rájön, ki okozta Sancar “vesztét”, nagyon kétségbe esik, sőt, Akın holttestének felfedezésével az örökség kérdése ismét problémává válik, és Nare szembekerül az apjával is. A Güven által létrehozott játéknak nem lesz jó vége.

Halise Efe egészségi állapotának romlása és a kastély elveszítése az egész Efeoğlu családot aggasztja. És ami Sancarral történik, mindenki szívében félelmet okoz, különösen Narejében.

Nare tisztában van azzal, hogy Sancarnak ki kell kerülnie onnan, bármi is legyen az ára. Gediz minden erejével segít Narének abban, hogy Sancart megmenthesse, bár Sancar soha nem fog megbocsátani neki.

Megengedhetik-e maguknak mindazt, ami Sancar szabadságához szükséges? Lehetséges-e, hogy csoda történik Sancar esetében, akinek ártatlanságát lehetetlennek látszik bizonyítani és akit egy életen át próbára tesznek?

36. rész

Most, hogy Sancar kiszabadult a börtönből, úgy gondolja, hogy elmúltak a rossz napok, minden rendben lesz. Nare azonban nem akar találkozni vele és emiatt különös kérdések merülnek fel benne. Azért, hogy kétségei bizonyosságot nyerjenek, elkezdi felkutatni azokat a dolgokat, amelyek az alatt történtek, amíg ő börtönben volt és megpróbálnak eltitkolni előle.

Mivel a nagykövet folyamatos nyomás alatt tart mindenkit, nagyon nehéz titokban tartani Nare és Gediz házasságkötését.

Sancar és Gediz is olyan híreket kap, amelyek miatt kénytelenek szembenézni legnagyobb félelmeikkel.

Sancar végül megtudja, hogy Nare hozzáment Gedizhez és nagyon nehezen tudja kezelni ezt az újonnan kialakult helyzetet.

A házasság híre bombaként robban a kúriában is. Melek csak édesapja karjaiban érzi magát biztonságban. Apának és lányának nincs más választása, mint támogatni egymást.

Nare már nem tudja elviselni azt a terhet, amelyet azért vett a vállára, hogy Sancar kiszabaduljon a börtönből. Döntést kell hoznia saját és szerettei életéről is.

Vajon lehetséges lesz még valaha mindenki számára, hogy új életet kezdjenek?

37. rész

Nare távozásával Sancar és Melek boldogságot játszva próbálják életben tartani egymást. De ez az elhagyás súlyos teher mindkettejük szívének.

A kúriában élők is úgy tesznek, mintha ugyanazon játékot játszanak, hogy támogassák őket.

Gediz egyedül marad és Mügén kívül más támogatására nem számíthat. Bár Gediz úgy érzi, mindent megtett Sancarért, mégis elszomorítja az a tény, hogy őt teszik meg bűnbaknak.

Güven, megpróbálja kiverni Narét Gediz fejéből, és mindent megtesz azért, hogy teljesen összezavarja.

Yayha, aki elhagyja a kúriát, úgy érzi, hogy a családja feláldozta őt, de végül Dudu meglepi valamivel, ami új útra tereli. Elvan ugyanakkor megpróbálja összeszedni minden bátorságát, hogy a saját útját járhassa.

Sancart ismét megdöbbenti a Gediz tette, ami újabb kihívás elé állítja őt. Az életnek azonban egészen más tervei vannak Sancarral, aki még a leégett kunyhót is megpróbálja Melek számára pótolni. Egy titokzatos nő, akivel egy váratlan helyen találkozik, örökre megváltoztatja Sancar életét.

38. rész

A kunyhóban történt találkozás után a titokzatos nő összezavarja Sancart. Később még a kikötőbe is elmegy vele, mert azt gondolja, hogy a nő segítségre szorul. Elkezd utána nyomozni és kiderül, hogy a dolgoknak Kahramanhoz is köze van. A nyomozás közben nem is veszi észre, hogy kezd megszabadulni a saját magát ért veszteség fájdalmától.

Mivel Dudu terhességének híre gyorsan terjed, nemcsak Yayhának lesznek kérdőjelek a gondolataiban, hanem Elvan is elgondolkodik a szeme előtt kialakuló családról és a  kúriában elfoglalt helyéről.

Gediz távozása mindenkit mélyen érintett és még Melek is tudomást szerez róla. A kislányt azonban egy teljesen más ügy tölti el félelemmel. Miközben egyedül próbál megbirkózni az utóbbi időben történtekkel, a haja továbbra is hullik. Azonban eltökélt szándéka, hogy ezt a tényt a végsőkig titkolni fogja apja elől.

Miközben megpróbálja megoldani a rejtélyt, amelyet követ, Sancar megpróbálja megvédeni a titokzatos nőt is. Egy újabb viharos és eseménydús nap végén ismét a kunyhóban találkoznak és rájönnek arra, hogy a köztük lévő különbözőségek ellenére is van egy közös pont, ugyanaz a problémájuk. Ezúttal azonban egy egészen más éjszaka vár rájuk.

39. rész

Sancar és Mavi másnap reggel felébrednek, és visszatérnek a valóságba. Ahogy Sancar zavara nő, a Mavi hozzáállásával kapcsolatos feszültségek fokozódni látszanak.

Halise és Yahya határozatlansága a babával kapcsolatban olyan útra tereli őket, amellyel Dudu nem lesz elégedett. Yahya, aki mindennél jobban apa akar lenni, rájön, hogy nem folytathatja anélkül, hogy kitörölné az agyában rejlő kétséget. Elvan viszont megteszi az első döntő lépést a rend kialakítása felé, mivel a babahírek hatással vannak a kúriára.

Sancar nem maradhat közömbös Melek azon kérése iránt, hogy menjenek el a kunyhóba, és meg kell magyaráznia lányának, miért nem mehetnek. Mivel azonban Melek váratlanul reagál arra, hogy vendég volt a kunyhóban, elkerülhetetlenné válik számára, hogy Meleket megismertesse Mavival.

Mavin látszik, hogy valami baja van és a szeméből az is kiolvasható, hogy rejteget valamit. Egy nap a kúria egy másik tagjával is kereszteződik útja, így már nem csak sancar, hanem a kúria lakói és kíváncsiak a lányra. Sancar Mavi teljesen más arcával találkozik, amikor megemlíti neki Nare nevét.

Kettőjük kölcsönös makacssága egy vadonatúj kaland felé sodorja őket.

40. rész

Egymás sebeit látva egy egészen más kötelék alakul ki Sancar és Mavi között. Amikor Mavi rendőrségi ügybe keveredik, Sancar egy pillanatra sem hagyja magára.

Halise, akinek a terve Kahramannal nem jött össze, úgy dönt, hogy egy másik játékba kezd. Úgy dönt, hogy nem máshol, hanem abban a házban fogja legyőzni Mavit, ahol a legerősebbnek érzi magát. Azonban nem tart sokáig, amíg rájön, hogy Mavi nem olyan, mint bármely nő, aki korábban belépett Sancar életébe.

Amint Melek aggodalmai az apja miatt fokozódnak, váratlan találkozásuk Mavival mindkettőjük szívét mélyen érinti. Melek egyetlen apró pillantása is elegendő ahhoz, hogy földrengést idézzen elő Maviban.

Míg Elvan bolt megszerzési terve folytatódik, szomszédja, Bora és Mavi útjai ismét keresztezik egymást. Míg Mavi meglepő döntést hoz, Bora Elvantól megtudja Mavi fájdalmát, amely mélyen megérinti. Elvan nem tud csodálkozni Borán.

Bár lányát elvesztette, Mavi még mindig anya, így ő az, aki elsőként látja Melek problémáját. Saját fájdalma ellenére megpróbálja támogatni Sancart a Melekkel kapcsolatos dolgokban. Azonban Melek, aki nem akar apján senkivel osztozni, gyermeki szívfájdalmával veszélyes útra téved.

41. rész

Mivel Melek saját lábán jutott el nagyapjához (vagyis nem vitte oda senki), így Güven megpróbálja ezt lehetőséggé alakítani. A kastélyban Melek eltűnése nagy káoszt okoz. Mavi egy pillanatra sem hagyja egyedül Sancart, amikor nekiáll keresni a lányát.

Egy váratlan látogatónak köszönhetően Dudu élete gyökeres fordulatot vesz. Dudu szorongatni kezdi Yahyat, hogy újra biztonságban érezze magát. Halise viszont mindent megnehezít a megtudott igazsággal.

Mivel Mavi minden támogatást felajánl Sancarnak Melek kapcsán, nem tudja elkerülni, hogy ne kerüljön Melek közelébe. Miközben titkos kötelék épül Mavi és Melek között, Sancar eltökélt szándéka, hogy mindent megtegyen a lánya érdekében. Müge pedig csatlakozik azokhoz, akik segítő kezet nyújtanak neki.

Viszont Güven arra törekszik, hogy ne engedje el Meleket, és máris egy titkos tervet eszel ki. Végül úgy állít össze egy játékot, hogy mindehhez Melek kicsi szívét használja fel. Ez a játék megváltoztatja Melek életét, valamint a Mavi és Sancar közötti dolgokat is.

42. rész

Melek elvétele a családjától mindenkit megvisel, de főleg Sancart, aki nyomorultul érzi magát. Kétségbeesésében Sancar minden erejével küzdeni kezd, hogy visszaszerezze lányát és felügyeletet szerezzen. A legfontosabb dolog, amely meghatározza a végső döntést, a szociális szolgálatok jelentése lesz.

A történtek hallatán Mavi engedve érzéseinek, és közeledni próbál Sancar felé. Sancar, aki nem képes megbocsátani magának, Mavival a megtudott igazsággal a kezében, mindennel szembeszáll. Mavi a történtek miatt a múlt szellemeivel harcol, de Sancar csatájában mindvégig mellette áll. Fájdalmuk közelebb hozza őket egymáshoz, mint valaha.

Güven megpróbálja jó színben feltüntetni magát a hamis és szeretet nélküli élettel, amelyet Melek számára készített. A kúria lakói, megbánva tetteiket, azon igyekeznek, hogy összeszedjék magukat és lehetővé tegyék, hogy Melek visszatérhessen hozzájuk. Melek a számára új életben nem érzi jól magát és mindent megtesz azért, bebizonyítsa, hogy ő Sancar Efe lánya.

Míg Sancarnak távol kell maradnia Güventől, hogy ne veszítse el teljesen a lányát, Melek meglepetésekkel teli kalandba bonyolódik valakivel, akire soha nem gondolnánk. Ezúttal mindenkit sokkolni fognak a történtek.

43. rész

Mavi elrabolja Meleket, és így egy egészen más kapcsolat kezd kialakulni közöttük. Melek hiánya miatt Sancar és Güven is pánikba esik, és egyre nagyobb lesz köztük a feszültség.

Dudu megpróbálja igazolni magát Yahya előtt azzal a hazugsággal, amelyet kitalált, de a köztük lévő bizalmatlanság egyre jobban nő. Halise váratlan beavatkozása mind Dudut, mind Yahyát meg fogja lepni.

Mivel Sancar továbbra is minden erejével küzd a lánya felügyeletéért, egy nagyon fontos tanúhoz fordul. Güven ennek az információnak köszönhetően, mivel mindig mindenről időben információkhoz jut, minden erejével azon van, hogy meghiúsítsa Sancar minden reményét.

Miközben megpróbál megbirkózni a szívében feltört viharokkal, Elvan megosztja titkát Gülsiyéval. Az üzletbe érkező meglepetésvendég miatt pedig Elvan radikális lépést tesz Borával való kapcsolatában is.

Míg Mavi és Melek együtt töltik az idejüket, Mavi múltjának titkai is fokozatosan napvilágot látnak. Sancar és Mavi közös útja a szívük hangjának meghallgatásával kezdődik, közben Sancar egy hatalmas próbatétel előtt áll, amelyet meg kell oldania.

44. rész

Mavi, még mielőtt kiélvezhetné házasságát Sancarral, rémálommá válik élete, amikor egykori férje, Sedat feltűnik a színen. Mavi, aki egyre inkább megpróbál megszabadulni a múlt sebeitől, megkérdőjelezi Sancar iránti bizalmát is.

Sancar azon kapja magát, hogy ugyanazon kérdések és kételyek között találja magát, mint korábban. Míg Mavi védelmét próbáló szíve elég erős ahhoz, hogy túlélje ezt a harcot, az elméjével folytatott küzdelme tovább folytatódik.

Ahogy Yahya és Dudu esküvői előkészületei teljes sebességgel folytatódnak, Yahya a válaszokat keresi a felmerült kérdésekre. Elvan váratlan beszélgetést folytat Halisével, majd tétován megfogja Bora kezét, amikor úgy érzi, hogy egyedül van.

Güven új játékostársakat talál magának az utolsó gól után, amelyet Sancarral szemben szerzett. Ezúttal egy sokkal veszedelmesebb és nem kontrollálható játékba kezd.

Amikor eljön a nagy nap Yahya és Dudu számára, érdekes meglepetések várnak mindenkire. Felejthetetlen esküvő lesz az Efeoğlu család számára.

45. rész

Halise letartóztatása, miután Yahya elhagyta az esküvői asztalt, bombaként robbant a kúriában. Míg Sancar megpróbálja megérteni anyja letartóztatásának okát, megpróbálja távol tartani Mavit Sedattól és megpróbálja megérteni Yahya belső harcát. Bár a két testvér küzd, hogy kilépjenek Halise irányítása alól, elhatározták, hogy nem hagyják cserbe anyjukat.

Mavi hirtelen egy kis világot hoz létre maguknak, hogy megvédje Meleket a katasztrófáktól és a külvilág bajaitól, sőt, ezt egy olyan helyen fogja megtenni, amely meglepi Sancart.

Dudu nem tudja elhinni, amit átélnek, és az általa elszenvedett fájdalommal továbbra is válságot okoz a vendéglátóiban. Yahya megpróbál beszélni Elvannal, és elmondani neki, hogy mennyire sajnálja a történteket. Ezalatt Elvan, Borának köszönhetően egy teljesen más Elvant fedez fel magában és ez sokkolja.

Sedat viszont lassítás nélkül folytatja a támadást, és újabb bombát dob ​​Sancar kezébe. Ahogy Sancar továbbra is próbatételek előtt áll, Mavi múltjából újabb titkok kerülnek elő. Végül mindenki élete rémálommá válik Sadad irányíthatatlan haragja miatt.

46. rész

Sancar szökésre kényszerül a Sedattal történtek miatt. A legnagyobb erőt az adja, hogy Mavi feltétel nélkül hisz ártatlanságában. Mavi egyrészt megpróbálja megakadályozni, hogy Melek is belekeveredjen az ügybe, másrészt mindent megtesz a tények feltárása érdekében.

Sedat, akit kórházba szállítottak, életért küzd, nem tudva Güven tervéről, aki bizalmat színlelve a maga javára akarja fordítani a helyzetet és átakarja venni az irányítást minden felett. Miközben Sancar felkutatása folyik, több ember élete is veszélybe kerül.

Elvan nem tudja mihez kezdjen, mikor megtudja Yahya reakcióját vele kapcsolatban. Eközben az a kétség, amelyet Bora elültetett az elméjében, újabb sietségre készteti.

Míg Sancar minden reménye elfogy, Mavi kész mindent feladni Sancarért. Sancarnak és Mavinak egyaránt olyan döntéseket kell meghozniuk, amelyek miatt kénytelenek eltűnni egy időre.

47. rész

Sancar mindent megesz azért, hogy megmentse Kavrukot, aki élet-halál között van. Sancart megrázza az is, ami Mavival történt. Az a kockázat, amelyet Mavi vállal Sancar megmentésére, összetöri Sancar szívét, és újabb konfliktust okoz.

Zehra élete legsúlyosabb fájdalmát szenvedi el a Kavruk miatt, úgy dönt, hogy minden eddiginél határozottabban áll ki álláspontja mellett. Halise kivételével mindenki megpróbál vele lenni, legnagyobb támogatója ebben a kérdésben Sancar lesz.

Halise nem adja fel, továbbra is megpróbálja irányítani gyerekeit. Napról-napra kíméletlenebb emberré válik, és veszélyes útra lép.

Sedat és Güven újra együttműködnek és hogy szétválasszák Sancart és Mavit, arra gondolnak, hogy újabb szövetségesre van szükségük. Ezen kívül Sedat szembesíti Güvent egy olyan tervvel, amelyre az egyáltalán nem számított.

Teljesen más izgalom tartja lázban a kúria lakóit. Mindenki azon van, hogy végre maguk mögött hagyják a rossz napokat és közben néhány titok ismét kiderül.

48. rész

Megtudva, hogy terhes, Mavi nagy dilemmával találja szembe magát. A múltbeli fájdalmak és félelmek nem engedik, hogy ragaszkodjon a jövőhöz és az új babához. Ezzel egyidőben a vihar, amely Halise miatt az esküvő után kitört a kúriában, a kúria teljes rendjét megváltoztatja, amihez Sancar lépése is nagyban hozzájárul.

Sedat és Güven azon dolgoznak, hogy semmi se akadályozza őket új terveik végrehajtása közben. Mavi a maga határozatlanságának poklában ég, és nincs tudomása erről az ellene készített csapdáról. Tisztában van azzal, hogy ebben a tekintetben Sancarral szembenézni egyáltalán nem lesz könnyű, de tehetetlennek fogja érezni magát Melekkel szemben is. Míg Sancar küzd szeretteinek védelme érdekében, szinte megsemmisül a kikötőről megtudott információk, majd az anyjától kapott hírek miatt.

Elvan csalódik Borában, egy nő, akivel találkozik, megkérdőjelezi önmagát, és megváltoztatja nézőpontját. Yahya továbbra is Elvanért küzd és újabb kísérletet tesz visszaszerzésére, de egy váratlan hír megváltoztatja életüket.

Halise látva, hogy erőfeszítései nem hoztak eredményt, Sedat és Güven segítésére lesz. Mavi viszont a klinika ajtajában találja magát, és egy olyan döntést hoz, amely alapvetően befolyásolja a kapcsolatát Sancarral és Melekkel.

49. rész

Sancar a nagy család létének boldogságát éli. Mavi Melek érdekében tett erőfeszítéseinek köszönhetően a kúria ajtaja ismét kinyílik. Halisenek azonban nem áll szándékában kinyitni kőszívének kapuit.

Míg Sedat és Güven növelik a Halisera gyakorolt ​​nyomás adagját, Gülsiye a kúriában rettenetes gyanúba keveredik. Halise olyannal vádolja, amit meg sem tett. Halise őrlődik lelkiismerete és a gyermeke elvesztésének lehetősége között.

Miközben megpróbálja megemészteni a dolgokat, Elvan kénytelen olyan döntéseket hozni, amelyek egész életét megváltoztatják. Amíg azon morfondírozik, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, addig Bora és Yahya sem tudja, mitévő legyen.

Míg Sancar megpróbál megszabadulni a szívében rejlő kételyektől és megvédeni az egész családját, őt Mavi egyedüli döntése fogja próbára tenni. Sőt, ez a döntés nemcsak kettőjük, hanem mások életét is érinti, akiket Sancar szeret.

50. rész

Sancar, aki börtönben találja magát a golyó miatt, amelyet családja védelme érdekében lőtt ki, életének legnehezebb időszakát éli, amikor Mavi elviszi Meleket és eltűnik. Ezzel mindenki számára megáll az élet, és az Efeoğlu család, valamint Güven minden erejét mozgósítja, hogy megtalálják Mavit és Meleket.

Míg Elvan élvezi az anya szerepet, kapcsolata Yahyával lassan egy ismeretlen területre sodródik. Gediz baba továbbra is meghatározza Yahya életét is.

Míg Halise unokája utáni vágyakozásában és fia hiányának fájdalmában ég, egy váratlan ember siet segítségére. Zehra, aki most a kastélyban lakik Kavrukkal, küzd azon dilemmákkal, amelyekbe került.

A vágyakozásban égő Sancar váratlan segítséget kap valakitől, akinek segítségével sikerül  Güven lépéseivel szembe szállni. De vajon ez a segítség elegendő lesz-e arra, hogy minden megoldódjon? Vajon kiderül-e végre Mavi nagy titka, aki csecsemőjével a hasában és Melekkel elrejtőzött és csak egy levelet hagyott hátra?

51. rész

Sancar állandó megoldást keres Mavi és Melek védelmére, miközben próbálja enyhíteni fájdalmát, amit Mavi és lánya hiánya okozott neki. Az a tény, hogy a szülés ideje is a küszöbön áll, egyre kockázatosabbá teszi ezt az elzárkózott életet Mavi számára.

Sedat a korábbinál is veszélyesebb és instabilabb hozzáállása miatt még Güven is meg akar szabadulni tőle. Sedat azonban ezúttal sarokba szorítja Güvent a rendelkezésére álló információkkal. Senki sem tudja megjósolni, mikor fogja megtalálni Mavit.

Elvan újabb teszt előtt áll, amikor azt gondolja, hogy elméje és szíve ugyanazt gondolja arról, mit érez Yahya iránt. A Yahya által tett lépések után kiderül, hogy átmennek-e mindketten ezen a vizsgán.

Amikor Sancar és Mavi úgy gondolja, hogy képesek lesznek rendezni a dolgokat, Sedat váratlan felbukkanásával minden a feje tetejére áll. Mavi és Melek élete veszélyben van. Vajon képes lesz-e Sancar megnyerni ezt a csatát és sikerül őket megmentenie?

52. rész

A szülés megindul Mavinál, miközben próbál megszabadulni a pszichopata Sedattól és próbálja megmenteni Meleket és a méhében lévő kisbabát. Amikor Sancar a helyszínre érkezik, az események újabb fordulatot vesznek és egy váratlan személy megjelenése a hajszában mindent megváltozat.

Miközben Elvan és Yahya új útra lépnek közös életükben és Yahya újabb meglepetést készít Elvannak, addig a Zehra és Kavruk feje felett gyülekező sötét felhők az ő kapcsolatukat más irányba terelik.

Güven eltökélt szándéka, hogy bár romló egészségi állapota miatt már alig van ereje, teljesíteni tudja ígéretét. Így nyílt kártyákkal játszik Sancar előtt és olyan dolgokra derül fény, amire senki sem számított.

Sancarnak ismét nehéz döntést kell hoznia, ezúttal Melekkel kapcsolatban, de Mavi segítségével sikerül megoldást találniuk. Sőt Mavi megoldási javaslat az egész Efeoğlu családot új kalandra vezeti.