Categories Ha felhő lennék

Meral Okay Mustafa Bulutról

A Radikal című folyóirat 2009-es számában Meral Okay a “Ha felhő lennék” című sorozat forgatókönyvírója beszélt az általa megteremtett karakterről, Mustafa Bulutról.

“Higgyék el, nagyon nehéz dicsérni egy olyan karaktert, akit én alkottam. Mustafa Bulut nehéz karakter, komplex karakter, részben angyal, részben ördög, ezért is annyira sokszínű és bájos. Ezért él félelem nélküli életet, senki más nem kell neki, kivéve Narin. Csak Narint akarja szeretni, nem akar élni nélküle. A végsőkig hajlandó küzdeni a szerelemért. Nem számít neki, hogy megsérül, lelövik, megsértik, börtönbe kerül. Csak azt akarja, hogy szerelme tárgya egy pillantást vessen rá. Meg akar halni Narin egyetlen pillantásától.

Ha egy karakter ilyen szenvedélyt vagy szerelmet mutat be, és ilyen szenvedély erejét hordozza, akkor azt mondják róla, hogy borotvaélen táncol. Nagyra becsülöm ezt a karaktert, amelyet én hoztam létre.

Igen, a néző vagy szeretni fogja, vagy utálja, vagy mindkettő egyszerre, de soha nem tévesztik szem elől az ilyen karaktereket. Mustafa ugyanolyan áldozat, mint Narin, de míg Narin azt reméli, hogy megmentik, Mustafanak nincs rá esélye.

De szeretném felhívni a figyelmet egy olyan személyre is, aki az általam létrehozott Mustafa Bulutot életre kelti, ő Engin Akyürek. Aki mesés és páratlan alakításával mindenkit lenyűgöz. Ő az egyik legegyedibb és legkülönlegesebb színész, akit az elmúlt években láthattunk. Reméljük, hogy még sok, hasonlóan jó szerepben láthatjuk majd őt, és tanúi lehetünk a jövőbeni sikereinek. “

Forrás: Engin Akyürek – THE ACTOR Facebook oldal

Leave a Reply