Categories Engin Akyürek

Engin Akyürek: „Válassz magadnak életet”

Az Engin Akyürek France rajongói oldal szerkesztőjének írása Enginről

Engin Akyürek briliánsan játssza el Umut kettős személyiségét a Bir Aşk İki Hayat (Egy szerelem, két élet) című filmben.

Mindannyian tudjuk, hogy ő az egyetlen színész, aki ezt a szerepet tökéletesen el tudta játszani. Szerepe magával ragadó volt és az volt a sajátossága, hogy úgy kellett játszania, hogy a két szerep eggyé váljon, összekapcsolva két különböző életpályát, két lehetőséget, és elvezessen minket egy fontos kérdéshez: „Menjek vagy ne…”.

A Hürriyet Pazar magazin 2019 február 17-i számában Hakan Gence készített interjút Enginnel és Bergüzar Korellel közös filmjük, a Bir Aşk İki Hayat kapcsán. Az interjúban Engin így nyilatkozott:

„Apró döntések is megváltoztathatják életünket. Soha nem gondoltam volna, hogy egy nap Ankarából Isztambulba költözöm. De így lett és résztvettem egy televíziós versenyen is – ez megváltoztatta az életem.”

Egy döntés következtében Engin mindent maga mögött hagyott Ankarába és édesanyját követve Isztambulba jött. Az ő inspirációi adtak értelmet az életének. A film főszereplőjéhez hasonlóan Engin döntése is nem csak az életére, hanem rajongóinak életére is hatással volt a maga módján.

Engin azon túl, hogy színész, aki nagyon sikeres, sokunk számára gyógyír, terápiás kezelés. Mintha ő lenne az egyetlen, akinek megvan minden olyan eszköze, amelyet elvárunk egy színésztől…. Örülünk, hogy rátaláltunk!

Személyesen nem ismer minket, csak azt tudja, hogy nagyon sok rajongója van és mi ragaszkodunk hozzá. Bárcsak tudná, hogy mennyire kedves számunkra, ő az aki örömet szerez nekünk és megjelenése is mosolyt csal arcunkra….. Nem tudatosan, de nagyban hozzájárult ahhoz, hogy igaz barátokra találtunk általa és ezek a barátságok világot átívelőek. Olyan ez mint egy ajándék, amit tőle kaptunk, függetlenül attól, hogy messze vagyunk egymástól, a rajongók között kialakult kapocs egyedi és különleges.

Mi is lehetne annál szebb, mint az, hogy Enginnek köszönhetően az érte rajongó emberek között barátság alakult ki?

Tudom, hogy sokan ráismernek magukra ezekben a sorokban.

Szeretném köszönetemet kifejezni neki azért, hogy úgy döntött, színész lesz. Milyen szerencsések vagyunk, hogy megismerhettük őt és azért is, mert igaz és valódi barátságokat kötöttünk neki köszönhetően.

Leave a Reply