Categories Engin Akyürek

A kollégák véleménye Enginről

 

Burak Tamdoğan (színész) – A Kara Para Aşk című sorozatban játszottak együtt, ő volt Hüseyin Demir, az Engin által megformált Ömer Demir bátyja.

“Ömer helyes srác, de bárcsak olyan testvérem lenne, mint Engin!”

Özlem Durak – Engin menedzsere

“A Yabancı Damat című sorozatban láttam őt először, jó 10 éve. Ahogy megláttam, rögtön azt kérdeztem magamtól “Ki ő?” A képernyő szinte lefagyott és nem tudtam levenni róla a szemem. Első látásra nyilvánvaló volt számomra, hogy hihetetlenül tehetséges és különleges személy. Később én lettem a menedzsere. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan embert képviselhetek, mint Engin. Nagyon tehetséges, fegyelmezett és jó ember. Ugyanakkor nagyon szórakoztató. Színésznek született.”

Tayfun Topal (producer)

“Sok ember kíséri figyelemmel munkásságát, de ő nagyon jól tudja mikor, hogyan kell viselkedni, megérdemli, hogy a legnagyobb színészek között tartsák számon.”

Kadir Inanir (színész) – a színészek királyának tartják

“Szerintem Engin Akyürek a török színészek új királya, és megtiszteltetés számomra, hogy ezt én mondhatom el róla.”

Hamdi Alkan (rendező) – a 2004-es Türkiye’nin Yıldızları tévés showműsor rendezője (ezt a műsort nyerte meg Engin és Beren Saat)

“Nagyon erős versenyzők voltak, Engin azonban kitűnt közülük, ő lett az egyik legnagyobb csillag.”

Nilgün Belgün (színésznő) – Türkiye’nin Yıldızları sohműsor egyik tanára

“Én voltam az egyik tanár a Türkiye’nin Yıldızları című műsorban. Nagyon boldog vagyok, hogy most az ő sikerét ünnepeljük. Az egyik legjobb hallgató volt a legfigyelemfelkeltőbb szemmel, nyomon követte az órákat és hallgatott rám a kurzuson. Komolyságával és viselkedésével felhívta magára a figyelmemet. Sok szerencsét kívánok neked az Emmy-díj felé vezető úton, kedves Engin. A tanárok és a diákok mindig büszkék lesznek a sikeredre.”

Kerem Deren (forgatókönyvíró) – A Bir Küçük Eylül Meselesi című film írója

“Engin színészi képessége és a szakmája iránti elkötelezettsége olyan állandó, mint egy szikla. Megragadta a karakter mélységét anélkül, hogy feláldozta volna a minőséget az idő rovására, ezt nagyon komolyan vette. Mindent kihozott a karakterből, amit csak lehetett, és soha nem engedte el. Olyan karaktert bíztam Enginre, amely nagyon közel áll hozzám és ez a karakter, mindig a munkánk középpontjában állt.”

Iskra Radeva (bolgár színésznő)

“Akyürek úr köszönöm önnek. Az ön által megformált Kerim ösztönzőleg hatott rám, újra hiszek a szerelembe és vágyakozom utána. Kerim erős és befolyásos szerep, ez igazán illik önhöz. Nagyon jól ábrázolja a karakter igazi lényegét. Kerim szemén keresztül láttam a szeretet valódi arcát, az odaadást és a gyengédséget. A létrehozott személyiség bájos, férfiasságot sugároz. Csodálom a drámai játékát Kerimként.

Çalgı Çengi – Engin barátja Ankarából

“Volt egy barátom vagy inkább úgy mondanám, testvérem Ankarában, aki folyamatosan azt mondta nekem, hogy csináljunk együtt valamit. Had mondjam el, hogy a neve Engin Akyürek, aki drágább, mint a lelkem, a bátyám, elsőrangú színész.”

Forrás: Instagram

Leave a Reply