Categories Engin Akyürek

Engin Akyürek testvére esküvőjén 2019-ben

A cikk 2019. október 16-án jelent meg egy spanyol lapban.


A Fatmagül’ün suçu ne? (Fatmagül) és a Kara para aşk (Piszkos pénz, szerelem) sztárja, a népszerű török színész, Engin Akyürek ugyanazon a napon ünnepelte 38. születésnapját, mint amikor testvére megnősült.

Remekül telnek Engin Akyürek napjai az utóbbi időben, elkezdte forgatni új tévésorozatát, a Sefirin Kızıt (A nagykövet lánya), valamint lefordítják spanyolra is novelláskötetét, melynek címe Sessizlik (Csend). A születésnapja is nagyon különlegesre sikerült, mert testvére esküvőjét október 12-én tartotta, ép aznap, amikor Engin 38. éves lett.

A Fatmagül sorozat Kerimjét és a Piszkos pénz, szerelem Ömerjét alakító színész nagyon jó kapcsolatot ápolt testvérével, akivel egy lakásban is éltek egészen addig, amíg feleségül nem vette kedvesét. Ezért nem meglepő, hogy Engin az esküvőn tevékenyen részt vett és mindenben támogatta Erent. Az esküvőről több fotó és videó felvétel is készült, amelyen az ifjú pár a családdal és a barátokkal látható, így Enginről is több kép megjelent a közösségi hálón is. Annak ellenére, hogy Engin nem híve ezeknek az új digitális kommunikációs csatornáknak, most egyáltalán nem bánta, hogy a róla megjelent képek elárasztották az internetet.

Mivel az esküvőről több megosztás is napvilágot látott, így mi is láthatjuk az ifjú pár első táncát és hogy milyen jó buli volt. Engin is táncolt és a képek, videók tanúsága szerint nagyon jól szórakozott. Egy valaki hiányzott csupán a képekről, az a lány, akit Engin aktuális barátnőjének tartanak, Nevbahar Doyuran divattervező, akivel állítólag egy éve vannak együtt. A találgatások szerint Engin azért nem vitte magával a hölgyet, hogy megőrizze magánélete intimitását, de az is lehet, hogy ott volt, csak nem készültek róla fotók, mert végig a háttérben maradt.

Így ünnepelte tehát Engin idén születésnapját. Ráadásul nem hiányoztak a gratulációk sem, melyeket a világ minden tájáról kapott rajongóitól.

Eközben a Fatmagül főhőse, aki az utóbbi időben inkább a mozira koncentrált, új sorozatának, A nagykövet lányának forgatására készül, amely október 25-én kezdődik ​​Muǧla tartományban, néhány jelenetet pedig Montenegróban vesznek fel.

A rajongók sokat várnak ettől az új produkciótól, nem csak azért, mert Engin ismét visszatér a tévéképernyőre, hanem azért is, mert partnere a híres török színésznő, Neslihan Atagül lesz.

Engin Sancar, míg Neslihan, Nare, a nagykövet lányának szerepét játssza el, és a történet egy makacs és rettenthetetlen fiatalember körül forog majd, aki imád lovagolni.

Forrás: diezminutos.es

Leave a Reply