Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 21. rész – epizódismertető és képek

Nare, aki nem képes elviselni az általa megsemmisített Efeoğlu és İşıklı családok közötti évszázados barátságot, szembeszáll Gedizzel és saját kezébe veszi az irányítást. Tervével nehéz helyzet elé állítja Gedizt, aki ekkor úgy dönt, hogy az összes, Sancarnak adott pénzt visszaveszi, sőt még a birtokot is. Nare meglepő döntést hoz, olyat, amire senki nem számított.

Menekşe próbálja eltitkolni, hogy elvetélt, mind Sancar, mind a ház lakói elől, mivel tudja, hogy abban a pillanatban mennie kell családjával együtt a birtokról, amint mindez napvilágra kerül. A titkolózás szinte lehetetlen, ezért Menekşének új tervre van szüksége.

Elvan Naretól megtudja, hogy Yayha nem bűnös, így bocsánatot kér a férfitől, aki most épp Nare házában van és van nála valaki, mégpedig Dudu.

Ahogy Sancar egyre jobban közeledik Kahraman és Akın felé, úgy alakítja a dolgokat, hogy Melek biztonságba lehessen. Kahraman eközben próbál rájönni arra, hogy Sancar és Yayha még mindig ellenségként tekintenek-e egymásra, azzal az információval, amit a birtokról kapott.

Eközben a két szerelmes között napról napra nő a feszültség, egyrészt a felügyeleti jog, másrészt a fokozódó féltékenység miatt, amely mind Sancart, mind Naret olyan dolgokra készteti, amelyekre soha nem számítottak.

Leave a Reply