Categories Piszkos pénz, szerelem

Ömer Demir, a felejthetetlen, avagy a szívek meghódítója

Biztos sokan vannak olyanok, akiket teljesen elcsábított a  romantikus és bátor Ömer Demir a Piszkos pénz, szerelem főhőse.

A nyomozó biztos sokunknak okozott néhány álmatlan éjszakát, miközben csodáltuk mimikáját és arckifejezését a tévé képernyők előtt. Őszintesége, nagy érzékenységéről nem is beszélve, a tökéletességhez közeli karakterré tette, olyannyira, hogy biztos voltak néhányan, akik már szinte valós személynek képzelték őt köszönhetően egy olyan színésznek, aki életre keltette őt. Ez a színész pedig nem más, mint Engin Akyürek.

Amikor első alkalommal megjelent Ömer nyomozó a képernyőn, szinte szóhoz sem jutottunk. Jelenléte természetesen nem maradt észrevétlen: elragadó, vonzó és lélegzetelállító személy. De fizikai adottságain túl van egy megnyerő oldala is, különösen, ha félelmei és meggyőződése szembe kerül a gyengeségével és erősségeivel. A figyelmünk rögtön rá irányul.

A Piszkos pénz, szerelemben van Ő, és vannak a többiek. Mintha soha nem ért volna véget a sorozat, ő mindig itt lesz nekünk!

Nem találom a megfelelő szavakat, hogy kifejezzem hálámat Engin Akyüreknek Ömer Demir csodálatos megformálása miatt. Milyen csodálatos ajándék!

Forrás: Engin Akyürek France

Leave a Reply