Categories Egy szerelem, két élet

A Netflix legjobb romantikus filmje

A Netflix összeszedte a felületén megtalálható legjobb romantikus filmjeit és a nézettség alapján összeállított ezekről egy tízes listát.

A lista első helyezettje a legfontosabb számunkra, mert ez a film nem más, mint az “Egy szerelem, két élet”.

Az “Egy szerelem, két élet” (Bir aşk iki hayat) egy török ​​film, amelyet 2019-ben forgattak. A Bergüzar Korel és Engin Akyürek főszereplésével készült film egyike azoknak a filmeknek, amelyek nagyon népszerűek voltak, és a közönség körében pozitív visszhangra talált.

A film általános témája, hogy egy férfi élete választásától függően hogyan változik meg, és ezzel hogyan tud együtt élni.

Umut rendező, aki megpróbálja leforgatni saját filmjét, és eredetiségre és különlegességre törekszik alkotásaiban.

Umut élete, aki kutyájával visszafogottan él az isztambuli Modában, egy nap alatt teljesen megváltozik, az élete fenekestül felfordul. A fiatalember hirtelen ötlettől vezérelve sétálni viszi kutyáját, és hirtelen ekkor, egy véletlen folytán találkozik élete szerelmével az utca közepén.

Deniz, a sikeres építész, eleinte nem ért egyet Umuttal, de ahogy jobban megismeri, kezd beleszeretni, és elkezdenek találkozgatni.

Amikor azonban Umut egy másik lehetőség mellett dönt, ismét minden megváltozik, és szerelmüknek sok küzdelmet kell átélnie. A Netflix nézői szerint ez az egyik legjobb romantikus film. (IMDb pontszám 6.2)

forrás: okuhaber.com

Leave a Reply