Categories Engin Akyürek

A francia rajongók születésnapi ajándéka Engin Akyüreknek

– az enginakyurekfrance.fr honlap tulajdonosának írása

A születésnap egy nagyon fontos esemény, így a jókívánságokat érdemes papírra vetni, mert, ahogy a mondás mondja: “A szó elszáll, az írás megmarad!”

Számunkra, Engin Akyürek rajongói számára minden év október 12-e emlékezetes és felejthetetlen dátum. Ezen a napon mindannyian egyénileg ünnepeljük a születésnapját, a világ minden szegletében.

A saját nyelvünket használjuk arra, hogy közvetítsük felé az iránta való feltétel nélküli szeretetünket, megérintsük szívét. Még odáig is elmerészkedünk, hogy megköszönjük az égieknek, hogy a színészetet választotta, és örömmel tölt el bennünket minden egyes alkalom, amikor megjelenik a tévé képernyőn vagy a számítógép monitoron. Soha nem fogjuk tudni eléggé megköszönni neki, hogy lehetővé tette számunkra, hogy részesei lehetünk ezeknek a mesés pillanatoknak.

A születésnapja fontos és különleges esemény is számunkra. Nem csak egyszerűen elküldjük neki jókívánságainak, de megragadjuk az alkalmat arra is, hogy megmutassuk neki, milyen különlegesek számunkra szavai és előadásmódja.

Természetesen néhányan közülünk voltak olyan szerencsések is, akik olyan kiváltságos helyzetbe kerültek, hogy személyesen is találkozhattak vele. Idén egy teljesen más módon szerettünk volna vele kapcsolatban kerülni…

Ez az oka annak, hogy ma elhatároztam, hogy megírom ezt a cikket mindazoknak, akik a csoportom, az Engin Akyürek Franciaország” csoport tagjai, akik követnek engem, ösztönöznek engem és erőt adnak nekem ahhoz, hogy folytassam tevékenységemet szeretett Engin Akyürekünkért. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem minden tagnak, akik fáradhatatlanul részt vesznek a szavazásokban, megosztják tweetjeimet, fényképeimet, akik tiszteletben tartják az oldalam és a csoportom szigorú szabályait, és akik minden nap a legnagyobb őszinteséggel mutatják meg mindenki számára kedvenc színészünk iránti növekvő csodálatukat.

Naponta támogatlak benneteket ebben, mert tudatában vagyok annak, hogy ezt ti mind örömmel és önzetlenül teszitek.

Végezetül azoknak írom ezeket a sorokat, akik részt vettek Engin születésnapi ajándékának elkészítésében, az album, amit készítettünk, megérkezett Enginhez 2020. december 16-án!

A sok átvirrasztott éjszaka meghozta gyümölcsét! Most már nyugodtan hátra dőlhetünk! Ma Engin Akyürek hivatalosan is tudomást szerzett arról, hogy mi létezünk. Most már tud a csoportunkról és tisztában van munkája iránti hatalmas csodálatunkkal! Kétségtelen, hogy ez egy gyönyörű elismerés nekem, de hatalmas ajándék mindannyiunknak!

Mi az, amit még kívánhatunk neki? Mindenek előtt ennek a rendkívüli kalandnak a sikeres folytatását, és azt, hogy még sok örömöt szerezzen nekünk. Köszönjük Engin azt a sok boldog pillanatot, amit nekünk okozol!

A franciák által készített album képeit a francia rajongói oldalon nézhetitek meg:
https://enginakyurekfrance.fr/engin-akyurekin-dogum-gunu-kutlu-olsun-ne-buyuk-mutluluk-joyeux-anniversaire-que-du-bonheur-happy-birthday-so-much-happiness/?fbclid=IwAR19SpudcypCpI3S0uaeanzYjeQPk8AhijcGamqWlnBWnoGs2dlafFLFBcg 

Forrás: enginakyurekfrance.fr

1 Comment on “A francia rajongók születésnapi ajándéka Engin Akyüreknek”

Leave a Reply