Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 35. rész – epizódismertető és képek

Nem számít, mi történik, Sancar inkább a maradást választja, mint a menekülést, és nem engedi, hogy bárki ártatlanul bűnhődjön.

Nare elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszabadítsa Sancart. Nare, aki rájön, ki okozta Sancar “vesztét”, nagyon kétségbe esik, sőt, Akın holttestének felfedezésével az örökség kérdése ismét problémává válik, és Nare szembekerül az apjával is. A Güven által létrehozott játéknak nem lesz jó vége.

Halise Efe egészségi állapotának romlása és a kastély elveszítése az egész Efeoğlu családot aggasztja. És ami Sancarral történik, mindenki szívében félelmet okoz, különösen Narejében.

Nare tisztában van azzal, hogy Sancarnak ki kell kerülnie onnan, bármi is legyen az ára. Gediz minden erejével segít Narének abban, hogy Sancart megmenthesse, bár Sancar soha nem fog megbocsátani neki.

Megengedhetik-e maguknak mindazt, ami Sancar szabadságához szükséges? Lehetséges-e, hogy csoda történik Sancar esetében, akinek ártatlanságát lehetetlennek látszik bizonyítani és akit egy életen át próbára tesznek?

Leave a Reply