Categories A nagykövet lánya

Interjú Eylem Canpolattal „A nagykövet lánya” sorozatban bekövetkezett változásokról

Neslihan Atagül, akit a Nareként láthattak a nézők a Star TV-n hétfőnként vetített „A nagykövet lánya” című sorozatban – ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk -, egészségügyi problémák miatt búcsúzott a sorozattól. Neslihan Atagül búcsúztatása után a sorozatba új színésznő érkezik, Tuba Büyüküstün személyében.

 

Burcu Akgül, a MediaTava szerkesztője Eylem Canpolatot, „A nagykövet lánya” sorozat egyik új forgatókönyvíróját kérdezte a sorozat változásairól.

Mi változik a sorozatban most, hogy évekkel a „Piszkos pénz, szerelem” után újra egy sorozatban játszik Engin Akyürek és Tuba Büyüküstün? Milyen meglepetések várnak a közönségre? Íme Eylem Canpolat nyilatkozata a MedyaTava számára:

Mi az oka a szereplők és a forgatókönyvírók változásának?

„A nagykövet lánya” forgatókönyvírói elfáradtak, így a távozás mellett döntöttek. A csatorna vezetőinek kérésére én és Ozan Aksungur vettük át a forgatókönyvet, abban a reményben, hogy nagy lelkesedéssel dolgozhatunk együtt Enginnel és Neslihannal. De sajnos Neslihan néhány hónapja súlyos betegséggel küzd.

Miután bekapcsolódtunk a sorozatba, erről mi is tudomást szereztünk. Neslihan arról számolt be, hogy betegsége nem teszi lehetővé, hogy velünk dolgozzon tovább, ezért egy új karaktert kellett bele írnunk a történetbe.

Évek óta az volt az egyik legnagyobb álmom, hogy ismét Tubával és Enginnel dolgozhassak együtt. Tuba nem sértett meg minket és elfogadta a felkérést. Mély és különleges karaktert képzeltünk el neki.

Évekkel később ismét összehozták Engin Akyüreket és Tuba Büyüküstünt. Ez nagyon céltudatos döntés volt. Az elvárások nagyok. Voltak aggályai?

Több álmom van, mint szorongás. Új útra indulunk a barátaimmal. Inkább bizonytalanság van bennem, mert kevés idő jut a munkára és a felkészülésre. De izgalmunk nagyon nagy, az egész forgatókönyvíró csapatnak. Olyan új ajtót nyitunk, amelyben hiszünk, és reméljük, hogy mindez majd a nézőknek is tetszik.

Rendezőnk továbbra is Emre Kabakuşak, producereink pedig Ms. Nazlı és Saner. Bízunk minden színészünkben, zenészünkben és irodai dolgozónkban, vagyis „A nagykövet lánya” családban. Van egy legendás csapatunk, amely megvalósította a lehetetlent. Nagyon szerencsések vagyunk. Mindig támogatták a nem kis izgalmakkal járó munkát. Köszönöm.

Mi változik most a sorozatba, hogy Önök bekerültek? Lesznek meglepetések? Meglepődnek a nézők?

Minden írónak megvan a maga álláspontja, álmai, perspektívája a szereplőkről. A világ változik, ahogy a forgatókönyv írók is változnak. Új történeteink is vannak, amelyeket csapatként szeretnénk elmondani. Remélem, ez egy szép állomás lesz a közönség számára ebben az utazásban.

Milyen reakciók érkeztek a rajongóktól a közösségi médiában?

A televíziós sorozatokban a közönség számomra a másik főszereplő. Már minden héten kapunk visszajelzéseket tőlük. Ez a munkánk lényege. Követem, mi van a szívükben, és mi nincs. Olvasok. Megpróbálom megérteni őket. A világjárvány idején a közönségünk is szenvedélyesebb. Mert sajnos az életmódunk megváltozott. Most inkább a képernyőn vagyunk, és nem egy kávézóban ülünk egy barátunkkal és beszélgetünk. Általában jó reakciókat kapok a közönség részéről. Köszönet nekik.

Milyen üzenetet szeretne átadni a közönségnek?

Azt, hogy továbbra is kövessenek minket.

Leave a Reply