Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 39. rész – epizódismertető és képek

Sancar és Mavi másnap reggel felébrednek, és visszatérnek a valóságba. Ahogy Sancar zavara nő, a Mavi hozzáállásával kapcsolatos feszültségek fokozódni látszanak.

Halise és Yahya határozatlansága a babával kapcsolatban olyan útra tereli őket, amellyel Dudu nem lesz elégedett. Yahya, aki mindennél jobban apa akar lenni, rájön, hogy nem folytathatja anélkül, hogy kitörölné a fejében lévő kétséget. Elvan viszont megteszi az első döntő lépést a rend kialakítása felé. A babahírek hatással vannak a kúriára is.

Sancar nem maradhat közömbös Melek azon kérése iránt, hogy menjenek a kunyhóba, és meg kell magyaráznia, miért nem mehetnek. Mivel azonban Melek nem várt módon reagált arra, hogy vendég volt a kunyhóban, így elkerülhetetlenné válik, hogy Meleket megismertesse Mavival.

Baját és rejtélyét egyaránt magában hordozva, Mavi útja a kúria egy másik tagjával keresztezi egymást, így már nem csak Sancar kíváncsi rá, hanem a kúria lakói is.  Sancar Mavi másik arcával találkozik, miután Mavi tudomást szerez Naréról és a kettőjük kapcsolatáról. Kettőjük kölcsönös makacssága egy vadonatúj kaland szélére sodorja őket.

 

Leave a Reply