Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 40. rész – epizódismertető és képek

Egymás sebeit látva ma már egészen más a kötelék Sancar és Mavi között. Amikor Mavi bajba kerül a rendőrséggel, Sancar egy pillanatra sem hagyja magára.

Halise, akinek a terve Kahramannal nem jön össze, úgy dönt, hogy egy másik játékba kezd. Meghívja Mavit a kúriában, ahol a legerősebbnek érzi magát, és támadásba lendül. Azonban nem tart sokáig, amíg rájön, hogy Mavi nem olyan, mint bármely nő, aki korábban belépett Sancar életébe.

Amint Melek aggodalmai az apja miatt fokozódnak, váratlan találkozásuk Mavival mindkettőjüket mélyen érinti. Melek apró pillantása is elegendő ahhoz, hogy földrengéseket idézzen elő Maviban.

Míg Elvan új boltjának megnyitása körül a teendők folytatódnak, szomszédja, Bora és Mavi útjai ismét keresztezik egymást. Míg Mavi meglepő döntést hoz, Bora Elvantól megtudja Mavi fájdalmát.

Bár gyermekét elvesztette, Mavi, még mindig anya, így látja meg elsőként Melek fájdalmát. Saját fájdalma ellenére megpróbálja támogatni Sancart a Melekkel történtek miatt. Azonban Melek, aki soha nem akar apján osztozni, gyermeki szívfájdalmával veszélyes útra téved.

Leave a Reply