Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 42. rész – epizódismertető és képek

Melek elvétele a családjától mindenkit megvisel, de főleg Sancart, aki nyomorultul érzi magát. Kétségbeesésében Sancar minden erejével küzdeni kezd, hogy visszaszerezze lányát és felügyeletet szerezzen. A legfontosabb dolog, amely meghatározza a végső döntést, a szociális szolgálatok jelentése lesz.

A történtek hallatán Mavi engedve érzéseinek, és közeledni próbál Sancar felé. Sancar, aki nem képes megbocsátani magának, Mavival a megtudott igazsággal a kezében, mindennel szembeszáll. Mavi a történtek miatt a múlt szellemeivel harcol, de Sancar csatájában mindvégig mellette áll. Fájdalmuk közelebb hozza őket egymáshoz, mint valaha.

Güven megpróbálja jó színben feltüntetni magát a hamis és szeretet nélküli élettel, amelyet Melek számára készített. A kúria lakói, megbánva tetteiket, azon igyekeznek, hogy összeszedjék magukat és lehetővé tegyék, hogy Melek visszatérhessen hozzájuk. Melek a számára új életben nem érzi jól magát és mindent megtesz azért, bebizonyítsa, hogy ő Sancar Efe lánya.

Míg Sancarnak távol kell maradnia Güventől, hogy ne veszítse el teljesen a lányát, Melek meglepetésekkel teli kalandba bonyolódik valakivel, akire soha nem gondolnánk. Ezúttal mindenkit sokkolni fognak a történtek.

Leave a Reply