Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 43. rész – epizódismertető és képek

Mavi elrabolja Meleket, és így egy egészen más kapcsolat kezd kialakulni közöttük. Melek hiánya miatt Sancar és Güven is pánikba esik, és egyre nagyobb lesz köztük a feszültség.

Dudu megpróbálja igazolni magát Yahya előtt azzal a hazugsággal, amelyet kitalált, de a köztük lévő bizalmatlanság egyre jobban nő. Halise váratlan beavatkozása mind Dudut, mind Yahyát meg fogja lepni.

Mivel Sancar továbbra is minden erejével küzd a lánya felügyeletéért, egy nagyon fontos tanúhoz fordul. Güven ennek az információnak köszönhetően, mivel mindig mindenről időben információkhoz jut, minden erejével azon van, hogy meghiúsítsa Sancar minden reményét.

Miközben megpróbál megbirkózni a szívében feltört viharokkal, Elvan megosztja titkát Gülsiyéval. Az üzletbe érkező meglepetésvendég miatt pedig Elvan radikális lépést tesz Borával való kapcsolatában is.

Míg Mavi és Melek együtt töltik az idejüket, Mavi múltjának titkai is fokozatosan napvilágot látnak. Sancar és Mavi közös útja a szívük hangjának meghallgatásával kezdődik, közben Sancar egy hatalmas próbatétel előtt áll, amelyet meg kell oldania.

Leave a Reply