Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 45. rész – epizódismertető és képek

Halise letartóztatása, miután Yahya elhagyta az esküvői asztalt, bombaként robbant a kúriában. Míg Sancar megpróbálja megérteni anyja letartóztatásának okát, megpróbálja távol tartani Mavit Sedattól és megpróbálja megérteni Yahya belső harcát. Bár a két testvér küzd, hogy kilépjenek Halise irányítása alól, elhatározták, hogy nem hagyják cserbe anyjukat.

Mavi hirtelen egy kis világot hoz létre maguknak, hogy megvédje Meleket a katasztrófáktól és a külvilág bajaitól, sőt, ezt egy olyan helyen fogja megtenni, amely meglepi Sancart.

Dudu nem tudja elhinni, amit átélnek, és az általa elszenvedett fájdalommal továbbra is válságot okoz a vendéglátóiban. Yahya megpróbál beszélni Elvannal, és elmondani neki, hogy mennyire sajnálja a történteket. Ezalatt Elvan, Borának köszönhetően egy teljesen más Elvant fedez fel magában és ez sokkolja.

Sedat viszont lassítás nélkül folytatja a támadást, és újabb bombát dob ​​Sancar kezébe. Ahogy Sancar továbbra is próbatételek előtt áll, Mavi múltjából újabb titkok kerülnek elő. Végül mindenki élete rémálommá válik Sadad irányíthatatlan haragja miatt.

Leave a Reply