Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 48. rész – epizódismertető és képek

Megtudva, hogy terhes, Mavi nagy dilemmával találja szembe magát. A múltbeli fájdalmak és félelmek nem engedik, hogy ragaszkodjon a jövőhöz és az új babához. Ezzel egyidőben a vihar, amely Halise miatt az esküvő után kitört a kúriában, a kúria teljes rendjét megváltoztatja, amihez Sancar lépése is nagyban hozzájárul.

Sedat és Güven azon dolgoznak, hogy semmi se akadályozza őket új terveik végrehajtása közben. Mavi a maga határozatlanságának poklában ég, és nincs tudomása erről az ellene készített csapdáról. Tisztában van azzal, hogy ebben a tekintetben Sancarral szembenézni egyáltalán nem lesz könnyű, de tehetetlennek fogja érezni magát Melekkel szemben is. Míg Sancar küzd szeretteinek védelme érdekében, szinte megsemmisül a kikötőről megtudott információk, majd az anyjától kapott hírek miatt.

Elvan csalódik Borában, egy nő, akivel találkozik, megkérdőjelezi önmagát, és megváltoztatja nézőpontját. Yahya továbbra is Elvanért küzd és újabb kísérletet tesz visszaszerzésére, de egy váratlan hír megváltoztatja életüket.

Halise látva, hogy erőfeszítései nem hoztak eredményt, Sedat és Güven segítésére lesz. Mavi viszont a klinika ajtajában találja magát, és egy olyan döntést hoz, amely alapvetően befolyásolja a kapcsolatát Sancarral és Melekkel.

 

Leave a Reply