Categories Engin Akyürek

Útnak indult a török Shell „Hep İleride” kampánya

A Shell legújabb törökországi reklámfilmjében Engin Akyürek, a Shell új márkanagykövete népszerűsíti a holland-angol multinacionális olajvállalatot.

A Török Köztársaság alapításának 100. évfordulójához közeledve a Shell 2021. május 4-i sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy új márkanagykövetével, Engin Akyürekkel útjára indítja a „Shell Hep İleride” (Mindig előre) kampányát.

A Shell & Turcas vezérigazgatója, Emre Turanlı és a Shell & Turcas kiskereskedelmi marketing igazgatója, Seher Poyrazoğlu, valamint Engin Akyürek török színész, a márka nagykövete vettek részt azon a Yekta Kopan által moderált találkozón, ahol bemutatták az új kommunikációs kampányt.

A találkozón elhangzott, hogy a Shell egy olyan vállalat, amely mindig elfogadta azt az elvet, hogy egy lépéssel előrébb jár az ágazat többi résztvevője előtt, több „elsőséget” is megvalósított, amellyel az ágazat vezetőjévé vált.

A tájékoztatón Emre Turanlı azt mondta: „Innovációval és magas színvonalon próbáljuk vezetni az energia ágazatot. Ezen felül hozzájárulunk a török ​​gazdasághoz 65 országba irányuló exportunkkal, 15 ezer alkalmazottal és foglalkoztatási programokkal. Az első előtető alkalmazás a töltőállomásokon, az első prémium minőségű piaci koncepció, az első üzleten belüli mellékhelyiség kialakítása, az első ólommentes üzemanyag bevezetése, az első hűségprogram, az első járműfelismerő rendszer, az első olyan program megvalósítása, amelyben női munkaerőt is alkalmaznak a töltőállomásokon, az első gyermekbarát mellékhelyiségek létrehozása mellett a Shell volt az, amely lehetővé tette az akadálymentes szolgáltatási terület létrehozását az ágazatban. Mindig az ügyfelek elégedettségét tekintjük prioritásnak. Naponta körülbelül 1 millió ügyfelet látunk vendégül Törökország szerte több mint 1000 töltőállomásunkon, és több mint 600 Shell Select üzletünkben közel 2000 különböző terméket kínálunk ügyfeleinknek. Most új márkaarcunkkal, Engin Akyürekkel és a „Shell Hep İleride” kommunikációs kampánnyal ezt még jobban tudatosítani szeretnénk az emberekben.

A Shell „Hep İleride” kampány első reklámja, amelyben a Shell márkanagykövete, Engin Akyürek látható, itt nézhető meg:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shell Türkiye (@shellturkiye) által megosztott bejegyzés

Seher Poyrazoğlu pedig arról beszélt, hogy választották ki azt a személyt, aki az új márkanagykövetük lesz, azt, akivel együtt fognak működni a kampány keretein belül. Olyan személyt szerettünk volna megnyerni magunknak, aki hasonlóan gondolkodik, mint mi. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy olyan ember legyen, aki minőséget képvisel, megbízható, mindig jó döntéseket hoz, és ahelyett, hogy sok különböző márkával dolgozna együtt, kitart egy mellett, művészi identitását különböző területekkel gazdagítaná, társadalmi felelősségtudatossággal járna el. Így esett a választásunk Engin Akyürekre.

Engin Akyürek ezzel az együttműködéssel először jelent meg a kamera előtt egy márka képviseletében, és a Shell márka második reklámarca lett Naomi Campbell után.

Engin az együttműködésről a következőket mondta: „A Shell egy olyan márka, amelyet ismerek és bízom benne. Én is a Shell V-Powert részesítem előnyben tankolás során. Amikor azonban megismertem a Shell értékeit, megújuló energiaforrásokba történő beruházásait és az energiaátalakítás területén való fontosságát, a nők számára biztosított munkalehetőségeket állomásain, a minőségi szolgáltatás elvét és azt, hogy miként támogatja a fogyatékkal élő ügyfeleket, nagyon megtetszett, amit csinálnak, így örömmel működök együtt a Shellel, mivel a Shell perspektívája nagyon jól illeszkedik az életszemléletembe”.

Fordította: Kollár Kata

Forrás: shell.com.tr és yasadikca.com

Leave a Reply