Categories Menekülés

Kaçış – forgatási képek, a kulisszák mögött, néhány információ

Korábban azt gondoltuk, hogy a Netflix szigorúan veszi a filmforgatásokat és nem engedi meg egyetlen forgatás közben készült kép megjelentetését sem a közösségi médiában. Ehhez képest Engin nyári filmforgatásáról mégis kaptunk néhány képet, melyek vagy a forgatáson készültek, vagy pedig rajongókkal fotózkodott. Hát a Disney + valóban nagyon szigorú, valószínű azért is, mert Engin sorozata lesz, amivel a streaming szolgáltató megkezdi műsorát Törökországban.

A forgatásról ezért úgymond semmitmondó képeket kapunk csak, de azt ezekből is lehet tudni, hogy már csak 16 forgatási nap van és befejeződik a sorozat forgatása.

Egy lelkes Engin rajongó a múlt héten Gaziantepben járt, de fényképet ő sem készíthetett sem a színészekről, sem Enginről. Enginnel sikerült néhány percet beszélnie; Engin sikeresen túljutott a COVID fertőzésen, egy kissé fáradtnak tűnt, valószínűleg a feszített forgatási tempó miatt, de egyébként jól van. A rajongó még arról számolt be, hogy Engin hasonlóan néz ki, mint amikor Sancart alakította, vagyis rövidebb haja van, kis szakálla és bajsza.

A stáb által megosztott képeket a Galériában nézhetik meg, íme egy kis ízelítő:

Sorozatok > Menekülés > Forgatási képek, a kulisszák mögött > Menekülés – Forgatási képek, a kulisszák mögött

Leave a Reply