Categories Engin Akyürek

Engin Akyürek új sorozata a Disney Plus büszkesége lesz!

A pletykák szerint a törökországi tévésorozat- és filmiparba hatalmas befektetéssel belépni készülő Disney Plus a nyáron találkozik közönségével. Az egymás után bombaprojekteket felvonultató platform Törökországban június 14-től indul.

Disney Plus, amely több ezer órányi tartalmat és platformspecifikus eredeti produkciót tartalmaz majd a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic, valamint a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és még sok más stúdiótól, számos világhírű produkciót mutat be.

A Disney Plus számos funkciót kínál felhasználóinak, például kiváló képminőséget, akár 4 egyidejű adást, korlátlan letöltést akár 10 eszközre, kiválasztott tartalmak nézését IMAX technológiával és akár 7 különböző profil létrehozását. A Disney+ gyermekbarát felülettel is rendelkezik, amely csak az életkoruknak megfelelő tartalmakhoz enged hozzáférést a gyermekprofilokkal, amelyeket a szülők könnyen létrehozhatnak.

A Disney Plus digitális platform több népszerű török színésszel is megállapodott, többek között Engin Akyürek, Can Yaman, Kenan İmirzalıoğlu, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Hande Erçel és Demet Özdemir írt alá velük szerződést.

Most már azt is tudni, hogy melyik sorozat lesz az, amellyel a Disney Plus útnak indul Törökországban. A platformon az első török ​​dráma, amelyet június 14-én kezdenek sugározni Törökországban, a Kaçış lesz, Engin Akyürek főszereplésével.

A nagy rajongótáborral rendelkező híres színész számos sorozatát sugározzák a világon. A Disney Plus ezen lépésével tehát lehetőséget biztosít a színész rajongóinak, hogy kivételes színészi alakítását ismét megcsodálhassák.

Engin Akyürek mellett a főszerepet İrem Helvacıoğlu játssza. Az hogy e két remek színész együtt szerepel, újabb izgalmat jelent majd rajongóik számára. A sorozatban két haditudósító karakter életét mesélik el.

Forrás: televiyongazetesi.com

Leave a Reply