Categories Engin Akyürek

Hatalmas tévésorozat dömping a FOX tévénél… 10 dráma érkezik az új évadban, sok sztárral

A FOX nagy sorozattámadásra készül az új évadban. A Disney+ óriás üzletei nyomán a csatorna 10 sorozatot rendelt hazánk vezető produkciós cégeinek. A Gold Film, az Ay Yapım, az O3 Medya, a Medyapım, az MF Production, az NTC Media, a Tims&B és a Pastel Film forgat sorozatokat a FOX számára.

Ay Yapım Darmaduman sorozata hamarosan találkozik a közönséggel. A Pastel Film az „EGO – Erkeğe Güven Olmaz” című filmet forgatja Alperen Duymazzal, a Gold Film pedig a „Dokuz Oğuzt és a “Devlerin Aşkı”-t. Az MF két tévésorozatot készít elő „Gülcemal” és “Taçsız Prenses” címmel. Felgyorsult a munka Medyapım két projektjénél is. Ezek, az “Öteki Kadın” és a “Külkedisi”. Folytatódik a “Benim Adı Farah” című sorozat castingja is az O3 Medya-nál, ahol az egyik szereplő kiléte is ismert már. Ő Aslı Enver.

A Tims&B a többszörös személyiségzavarról szóló “İçimdeki Yabancı” kódnevű filmet forgatja az új évben. Burak Denizt és Hande Erçelt említik a főszerepekben. Olyan sztárnevek is szerepelnek majd a várva várt sorozat főszerepeiben, mint például Engin Akyürek, aki márkaszerződést kötött a Disney+-al.

Forrás: FOX’tan dev dizi atağı… Bol starlı 10 dizi geliyor – Birsen Altuntaş (birsenaltuntas.com)

Leave a Reply