Categories A nevem Farah

A nevem Farah 7. rész – epizódismertető és képek

Farah és Tahir úgy kénytelenek menekülni, hogy nem tudják, mi lett Bekir-el. Tahir saját élete árán rejti el anyját és fiát egy hegyi házban, ahol senki sem találja meg őket. Az AGA úgy gondolja, hogy Kaan letartóztatásakor Tahir adta azt a fegyvert, ami a bizonyíték volt. Tahir tisztában van ezzel a helyzettel, és hajlandó elfogadni a sorsát. Miközben Farah és fia megmentésén és önmaga feláldozásán gondolkodik, van egy utolsó kívánsága: egy békés utolsó napot családként tölteni… Vajon Farah megérti, mit szeretne Tahir, és mit kell tennie? Farah most először fogja megosztani valakivel a múltját, Tahir Lekesizzel.

Mehmet azt hiszi, hogy megnyerte a csatát, megoldotta a gyilkosságot. Nemcsak elkapta a gyilkost, hanem el is hárította ezt a veszélyt, amely a húgát fenyegette. De van egy dolog, amit elfelejt: így vagy úgy, az igazság kiderül. Tényleg Kaan követte el a gyilkosságot? Vagy más összeesküvés áll a háttérben?

Az Akıncı családon belüli egyensúly megváltozik és megrendül Bekir késelése és Kaan letartóztatása után. Bade elhagyottnak és elárultnak érzi magát.

Amikor orhan ellátogat Ali Galip-hoz, ez a látogatás fellebbenti a függönyt a múltról. Van ennek a két férfinak közös bűne a múltból?

Soha semmi sem lesz ugyanolyan Tahir, Farah vagy az Akıncı család számára.


Leave a Reply