Categories A nevem Farah

A nevem Farah – 9. rész epizódismertető és képek

Tahir mindent megtesz azért, hogy egy család legyen Farah-val. Itt az ideje, hogy kifejezze érzéseit. Nyilatkozzon szerelméről. Egy meglepetés Farah számára is sokkoló lesz. Farah-nak döntenie kell: itt az ideje, hogy szembenézzen azzal, hogy egyszerre legyen anya és nő.  
Mehmet és Tahir élete már nem lesz olyan, mint korábban. Lehet-e két testvér ellenséges egymással? Ugyanazok maradhatnak, ha tudják, hogy testvérek?
Míg Tahir megpróbálja tisztázni az életét, Mehmet nem engedi, hogy felemelje a fejét. Mert ez most személyes. Ahogy feltárul Tahir múltja, fény derül egy olyan igazságra, amelyet Farah nem ismer. Mi az oka annak, hogy ez a gyerek így viszonyul az élethez? Mi történt vele fiatalkorában? Mit fog érezni Farah, amikor ezzel szembesül?
Tahir még egy utolsó szót mond Mehmetnek, ami nagyon fájdalmas lesz és ez lerombolja Mehmet álmait és felborítja az egyensúlyát.
Kaan és Gönül radikális döntése mindkét családot mélyen érinti. Az Akıncı-k és a Koşaner-ek hosszú évek után újra szembe kerülnek egymással.
Tehát a múltunk tesz minket azzá, akik vagyunk, vagy a jelenünk? Tahir és Farah is próba elé néz, ha megválaszolják ezt a kérdést.
————

Leave a Reply