Categories A nagykövet lánya

A nevem Farah 14. rész – epizódismertető és képek

Mehmet és Tahir, amikor meghallották a jármű elleni támadást amelyben Bade és Farah tartózkodott, azonnal a kórházba rohannak, ahová szállították őket. Farah sokkos állapotban van. Bade komoly műtéten esett át. Ismét Farah feladata lesz, hogy megnyugtassa Tahirt, aki üldözi a támadást elkövetőt, és hogy bevonja őt abba a nagy tervbe, amelyen Bade-val és Mehmet-el együtt dolgozik. Tahirn-ak azonban egy másik terve is van a fejében, amely Ali Galip ellen irányul. 
Orhan és Ali Galip viszont nagyon közel került ahhoz, hogy megvalósítsák a tervüket és visszavonuljanak a föld alá. Azt nem tudják, hogy most van egy csapat, amelyik ismeri a terveiket. Bár Farah fél Tahir hallgatásától, még nincs mindennek vége; arról a napról álmodik, amikor elmegy a férfival, akit szeret, és a fiával, Kerimşah-val.
Gönül és Kaan esküvője lehet az utolsó békés éjszaka. Mindenki, aki egymás mellett áll és nézi, ahogy aznap este a menyasszony és a vőlegény táncol az esküvőn, mert ezt követi a nagy háború, amelybe másnap belekezdenek.
——————–

Leave a Reply