Categories A nevem Farah

Új szereplők A nevem Farah 2. évadában

Sera Kutlubey
1997. október 24-én született Ankaraban. Tanulmányait a Haliç Egyetem Színházi Tanszékén végezte. 2016-ban szerezte első színészi élményét az Kehribar sorozatban, majd szerepet az Apám és családja című sorozatban. Ő alakította Seher karakterét a Névtelenül című sorozatban. Az igazán nagy elismerést a Kegyetlen város hozta meg számára, ahol Cemre karakterét alakította. Legutóbb ő volt Damla az İyilik című sorozatban.
Hatice Aslan
1962. február 20-án született. Nuri Bilge Ceylan 2008-as A három majom című filmjében szerepelt, amelyért Ceylan elnyerte a legjobb rendező díját a 2008-as cannes-i filmfesztiválon. A színésznőt esélyesnek tartották a legjobb színésznő díjára a fesztiválon, de végül nem ő nyerte el.
Leginkább az “En Son Babalar Duyar” és a “Ferhunde Hanımlar” című sikersorozatairól ismert. 2011-ben megosztva Görkem Yeltannal, elnyerte az Adana Golden Boll Nemzetközi Filmfesztivál legjobb színésznőjének járó díját. Legutóbb a Ha igazán szeretsz című sorozatban játszotta az egyik főszerepet.
Burak Tamdoğan
1971. március 3-án született Ankarában. 1989 és 1996 között a METU Pszichológiai Tanszékén, 1996 és 2001 között az Ankarai Egyetem Színházi Tanszékén tanult. Egyetemi tanulmányai alatt színészként és rendezőként dolgozott az Ankarai Művész Színházban és más színházakban is. Több tévésorozatban és filmben is játszott, ezek közül a jelentősebb szerepei: 2007-ben a Karayılan című sorozatban Tarık Bey karakterét alakította. 2014-ben nagy elismerést vívott ki Hüseyin rendőr szerepével a Piszkos pénz, szerelem című sorozatban. Azmi karakterét alakította a Ne engedd el a kezem című sorozatban, amelyet a TRT 1 sugárzott 2018 és 2019 között, majd a Vörös szoba című sorozatban szerepelt.
Forrás: wikipedia.org

Leave a Reply