Categories A nevem Farah

A nevem Farah 2 .évad – karakterek

Tahir Lekeziz
Árva fiú lévén került az AGA családjához, felnőttként a maffia ügyeit intézte és Ali Galip jobbkeze lett. Mivel szörnyű gyermekkora volt és bűnözők között élt, elvesztette minden reményét. Élete azonban megváltozott, amikor találkozott Farah-val és Kerimşah-val. Ő lett a megmentőjük, ők pedig a családjává váltak, és boldogok voltak együtt. Tahir élete megváltozik, amikor Behnam megjelenik, és elrabolja Farah-t, ő pedig börtönbe kerül azért a bűncselekményért, amit nem is követett el. Egyetlen célja, hogy azok rémálma legyen, akik lerombolták az álmát.
Farah Erşadi
Farah egy iráni származású, illegálisan Törökországban élő takarítónő volt, akinek fia, Kerimşah legyengült immunrendszeri betegségben szenvedett. Az élete azonban megváltozik, amikor tanúja lesz, ahogy a maffia elkövet egy gyilkosságot. A gyilkosság után el akarják őt tenni láb alól és erre a feladatra Tahirt jelöli ki az AGA. Farah azonban beleszeret Tahir-ba és később feleségül is megy hozzá. Miközben elhagyni készülnek az országot, terveik fenekestül felborulnak, amikor Kerimşah apja, Behnam megjelenik. Amikor Tahir börtönbe kerül, Farah Behnam házában fogolyként éli életét.

Kerimşah
Farah és Behnam, születésétől fogva beteg, otthon egy steril szobában él. Fiatal kora és betegsége ellenére megértő és érett gyermek. Farah minden lehetséges dolgot megtesz azért, hogy életben tartsa fiát. Személyesen felügyeli a betegségét. Kerimşah nagyon ragaszkodik mostohaapjához, Tahir Lekesiz-hez.
Mehmet Koşaner
A makacsságáról ismert rendőr felügyelő. Miután egy rendőr fogadott fiaként nőtt fel, és maga is rendőr lett, életét arra áldozta, hogy azt a bűnszervezetet üldözte, amelyhez Tahir is tartozott. Végül Tahir segítségével sikerül lerombolnia a szervezetet, de rájön, hogy nevelőapja, Orhan Koşaner is tagja volt a szervezetnek, és elárulta őt. Később Orhan homlokon lőtte Mehmet-et, aki ennek következtében egy év után ébred fel a kómából, de már nem az a Mehmet felügyelő lesz többé, mint aki előtte volt.
Bade Akıncı
Bade, akit nagybátyja, Ali Galip Akıncı nevelt fel bátyjával, Bekir-rel együtt, ügyvédként dolgozik, elkötelezett volt a családja iránt, amíg nem találkozott és bele nem szeretett Mehmet felügyelőbe. Később, amikor rájön, hogy nagybátyja rossz ember, úgy dönt, hogy az igazság oldalára és szerleme mellé áll. Mehmet, Tahir és Farah mellett ő is szerepet játszik a bűnszervezet megsemmisítésében. Okos, kemény és makacs nő. Azt hiszi, hogy mindig meg fogja találni az utat az igazság felé és nem adja fel könnyen a harcot.
Bekir Akıncı
Bekir, az Akıncı család szemtelen, de titokban romantikus tagja. Úgy nőtt fel, hogy tudta, nem elég értékes Ali Galip számára. Furcsán érezte magát a családban, és úgy gondolja, nem azt kapta, amit megérdemel. Az a tény, hogy Kaan az örökös, Tahir pedig fontos az AGA számára, Bekir-t aljassá, önzővé és szemtelenné teszi. Életében csak a nővére, Bade és Gönül becsüli meg, az az aranyos és jó szándékú lány, aki az unokatestvéréhez, Kaan-hoz ment feleségül.
Gönül Koşaner
Míg korábban Farah bizalmasa és társa volt, később az események miatt feleségül ment Kaan-hoz, Ali Galip fiához. Miután Kaan elkezd utazgatni a világba, anyósával, Verával és az Akıncı család többi tagjával költözik össze. Nagyon magányosnak érzi magát ebben a házban, és észre sem veszi, hogy férje unokatestvére, Bekir szerelmes belé.
Perihan Koşaner
Amióta férje, Orhan Koşaner elhagyta, lányával él, távol a munkahelyétől és saját otthonától. Perihan azért marad abban a házban a lányával, hogy megvédje Gönül érdekeit mindenki mással szemben, de ebben a kérdésben sokszor összeütközésbe kerül a lányával, ezért Gönül életét férje és anyósa szolgálatának szenteli.
Vera Akıncı
A híres maffiafőnök, Ali Galip Akıncı, ukrán felesége. Bár férje megúszta Mehmet-Tahir közös akcióját, Vera élete összeomlik, amikor Ali Galip kis idő múlva eltűnik. Ami igazán felzaklatja, az az, hogy a többi jogi ügy felett elveszítette a felügyeletet Behnam Azadival szemben. Olyan életről álmodik, amelyben visszatérhet korábbi dicsőségéhez, és hajlandó bármit megtenni ennek elérése érdekében.
Behnam Azadi
Kerimşah biológiai apja, akivel Farah Iránban volt kapcsolatban. Egy erős család egyetlen fia az iráni Tabrizból. Édesanyja Rahşan nevelte. Szenvedélyes, dühös ember, akinek a sötétsége legyőzi a fényét. Bár még mindig Iránban él, Farah különleges helyet foglal el a szívében. Megszállottja ennek a fiatal nőnek. Az egész világgal szembeszáll érte. Nemcsak Farah, hanem mindenféle hatalom tulajdonosa akar lenni, és sorra leszámol azokkal, akiket ellenségnek vagy akadálynak lát maga előtt. Ali Galip eltűnése után átveszi cége nagy részét, valamint a maffia vezetését.
Akbar
Ő Merjan apja és Behnam nagybátyja és a férfi, akit Behnam anyja szeret. Diplomata, jó közvetítő és kommunikátor. Kívülről nagyon bölcsnek tűnik. Miután felesége, Nahide meghalt, sokáig nem hozott senkit az életébe. Törődik lányával, Merjan-nal, és mindig mellette áll. Meg akarja védeni Behnam-tól, Rahşan-tól és mindenki mástól.
Rahşan
Kemény nő, gonosz lélekkel. Az egyetlen ember, akivel törődik, az a fia, Behnam. Nem is szerette a férjét. Fiatal nőként azonban, aki a szokások és a vallási normák szerint nőtt fel, évekig folytatta ezt a szeretet nélküli, kielégületlen házasságot. Aztán egy napon beleszeretett valakibe és ez az érzelem, amelyet korábban soha nem tapasztalt, megőrjítette, mert a férfi, akit szeretett, nem volt más, mint férje testvére, Akbar. Senkinek sem mesélhetett szerelméről. Amikor Akbar fogta a lányát és elment Iránból, szíve még jobban megkeseredett és megkeményedett. A vallásnak szentelte magát, és konzervatív lett.
Merjan
Ő Behnam unokatestvére, és Akbar egyetlen lánya. Merjan túlságosan elkényeztetetten nőtt fel, és soha nem tudott alkalmazkodni az Azadi család hagyományaihoz és szabályaihoz. Nagyon modern fiatal nő, aki ellenzi a molla rezsimjét, és mindig kritizálja Rahşant és konzervativizmusát, és hibáztatja, amiért nem tud lépést tartani a korral. Úgy véli, hogy a férfit, akit szeretett, Behnam ölte meg, és ezért haragszik az anya-fia párosra.

Leave a Reply