Categories Engin Akyürek

Engin Akyürek barátaival nyaral

Engin Akyürek és Aras Bulut Iynemli jó barátok. Amellett, hogy egy ügynökségnél, az ArtIstanbulnál vannak, szoros barátság fűzi őket egymáshoz évek óta annak ellenére, hogy idáig még nem szerepeltek együtt egy sorozatban vagy filmben sem.

A két híresség most megérdemelt pihenését tölti a tengerparton néhány barátjukkal együtt.

A rajongók egy mosolygós, vicces képet osztottak meg róluk a közösségi médiában, amelyen mindannyian egy csónak mellett pózolnak. A rajongóknak a tengerparton is sikerült videókat készíteniük róluk, ezeken Aras zuhanyozik, Engin pedig épp arra készül. Annak ellenére, hogy a rajongók követik őket és figyelemmel kísérik tevékenységüket, mindketten barátságosak voltak és kipihentnek tűntek.

Az urak erre a nyaralásra hölgyek nélkül érkeztek, ez most egy ilyen buli.

A majdnem 30 éves Aras néhány nappal korábban barátnőjével, Bige Önallal pihent, fénykép is készült róluk, ahogy egy Bodrumban egy öt csillagos szállodában jártak.

Aras nemzetközi hírnévre a Netflixen sugárzott „Csoda a 9. cellában” című filmjével szerzett és hamarosan elkezdi a „Gödör” című sorozat új évadának forgatását.

Barátja, Engin hamarosan „A nagykövet lánya” című sorozat második évadának forgatását kezdi el, amelyben partnernője Neslihan Atagül. De Arashoz hasonlóan, ő is tart most egy kis szünetet, és élvezi a nyarat barátaival. Őt idén nyáron sem sikerült egyetlen hölgy társaságában sem lencsevégre kapni sem az újságíróknak, sem a rajongóknak. Mint tudjuk, Engin nagyon figyel a magánéletére, és ahogy korábban már nyilatkozta, ha komoly kapcsolata lesz, azt majd a rajongóival és a médiával is tudatni fogja. Így azt, hogy jelenleg van-e barátnője vagy sem, nem tudni, bár tavaly év végén felröppent egy hír, miszerint a divattervező Nevbahar Doyurannal jár, de ez úgy tűnik, csak pletyka, hivatalosan senki nem erősítette meg.

Forrás: diezminutos.es

Leave a Reply