Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 19. rész – epizódismertető és képek

Sancar bezárja Naret a nagyapja szobájába, és megtiltja Gediznek, hogy belépjen a birtokra. A birtokra való belépés tilalma, megdöbbenti Gedizet, mert ez egykor nagyapjáé volt. Menekşe dühös lesz, amikor rájön, hogy Nare a házban marad.

Amikor Kahraman azt mondja neki, hogy megmentheti őt Naretől, a nő úgy dönt, hogy együttműködik vele. Kahraman Nare elrablását Yahyára tereli és a legjobb barátjával szakító Sancart testvére ellen hergeli Sancar azonban, annak ellenére, hogy négy oldalról is támadják, nagy meglepetést okoz mindenki számára.

Nare nem tudja elviselni, hogy egy házban tartózkodjon Sancar feleségével, ezért próbál a lehető legkevesebbszer találkozni Sancarral.  Úgy gondolja, ha Sancar meg tudja védeni őt Akıntól, félreteszi büszkeségét. Az egyik oldalon ott van Nare és Melek, a másikon Gediz és Kahraman, Sancar nem tudja mitévő legyen, nagyon el van keseredve, de amikor elmondja Elvannak a hibát, amit Nare ellen követett el a múltban, elveszíti legnagyobb szövetségesét is. Elvan most Gediz oldalára áll, és tervével segít Gediznek elvinni Narét a birtokról. Gediz nagyon izgatott, mert végre bevallhatja Narenak, hogy szereti.

Leave a Reply