Categories A nagykövet lánya

5 díj A nagykövet lányának

A Star TV által vetített “A nagykövet lánya” tévésorozatot 5 különböző kategóriában díjazták a 3. Nemzetközi İzmiri Filmfesztiválon. Az online megrendezett ceremónián a díjakat átvevő színészek boldogságukat fejezték ki a díjakért.

2020. szeptember 26-án hirdették ki a Nemzetközi İzmiri Filmfesztivál közjegyző által hitelesített eredményeit, amelyet a Mozi és Televízió Szakmai Szövetség (ASİTEM) szervezett a Kulturális és Idegenforgalmi Minisztérium Mozi Főigazgatóságának támogatásával. A szavazás eredményeként az NGM és az O3 Media közös gyártású sorozata, “A nagykövet lánya”, a “Televíziós sorozatok” kategóriában, nagy sikert aratott, és 5 különböző kategóriában díjazták.

Több mint 150 ország vett részt a fesztivál keretében mintegy 1,5 hónapja zajló nyilvános, online szavazáson. Azon a szavazáson, melyre mintegy 5 millió szavazat érkezett, Neslihan Atagül Doğulu „legjobb színésznő”, Engin Akyürek „legjobb színész”, Tülin Yazkan „legjobb női mellékszereplő”, Uraz Kaygılaroğlu „legjobb férfi mellékszereplő” és Beren Gençalp a „legjobb gyermekszínész” díját kapta meg.

Forrás: 1001dizi.net

Leave a Reply