Categories Engin Akyürek

Az “Akyürek hatás”

Egy ecuadori rajongó tollából

Sancar Efe, (Engin Akyürek) egy különleges személyiség a török ​​színészek világában, és bátran ki merem mondani a világon is. Magukért beszélő szemek tulajdonosa, származására jellemző nagy orr tulajdonosa, gyönyörű, húsos és provokatív a szája, jól ápolt fogak tulajdonosa … kissé görbe fog és felső ajkán lévő kis heg tulajdonosa, bár az állán és a testének más részein is vannak hegei, valamint a szívem és sok rajongó tulajdona, akik napról napra követik szakmai életét és magán- és családi életét is, bár ez utóbbiakról keveset tudunk, mert ő az a fajta ember, aki féltve őrzi, azt amit vagy akit szeret, és azt, amit “nagyon az övének” tart, és ez szinte mindegyikünk számára elfogadható hozzáállás, csak néhányan vannak, akik kritizálják ezért … “.

Engin Akyürek, hasonlóan Sancar Eféhez, ha meglátjuk teljesen “hatása” alá kerülünk, és vezetéknevéhez hűen (ak yürek = fehér szív), olyan számunkra, mint egy fehér papírlap, hogy mi, a tisztelői, leírhassuk rá, hogy milyen érzelmeket vált ki belőlünk, milyen hatással van ránk.

Először amikor meglátjuk olyan, mintha nem csinálna semmit, csak ül teherautójának motorháztetőjén, egyedül, olyan pózokkal, amelyek különböző “hatásokat” okoztak nekünk. Lopva végignézünk rajta, nagy odafigyeléssel mérjük végig minden centiméterét és így még a cipőfűzőjét is megfigyelhetjük, ami ki van lazítva bakancsán.

Sokan arról álmodozunk, hogy mi vagyunk “a főszereplő”, akinek minden figyelmét szenteli, akit simogat és akiről gondoskodik … Féltékenysége, kisugárzása, kinézete, nevetése és rúgásai miatt is figyelünk rá.

Ki ne szeretne közülünk annak a nőnek a cipőjében lenni, akit keres, szeret, gondoskodik, sőt gyakran okoz neki kellemetlenséget? Szeretnék az a személy lenni.

A férfi, a színész … sok nő a világ számos pontjáról, egész Amerikából, és nem tudom, még hány kontinensről, boldogan, izgatottan figyeli őt, szemét, szavait, arc mimikáját, kezét, szexi testének mozgását járás közben …

Kétségtelen, hogy az a csók, amelyre reménykedve vártunk, hogy végre megtörténik, késztetett bennünket arra, hogy felsóhajtva azt mondhassuk “végre …, wow! Vagy azt, hogy ” itt volt az idő “és a” Szeretem … “.

Ez az érzelemkitörés, ami elárasztott mindent, amikor láttuk, hogy Sancar egy lágy, de tüzes csókkal zárta le Nare száját, az egész utcán hallatszott azokból a házakból, ahol a sorozatot néztük, vagy legalábbis a szomszéd biztosan hallotta a kiáltásunkat, de nem csak itt, hanem Patagóniában vagy a világ bármely részén. Te honnan kiáltottál fel?

Ezzel szeretném érzékeltetni, hogy az “Akyürek hatás” gyógyító, kiemel bennünket a letargiából, a mindennapi életből, az unalomból és örömmel tölt el bennünket, ha vasárnap után végre  eljön a hétfő (amit korábban mindenki utált, gondolom. ..).

Élvezzük, amit az írók, a rendező és az egész csapat kínál nekünk. Nem számít ha hibáznak, akik írnak, irányítanak és cselekszenek, ugyanolyan emberek, mint mi.

Ki bírja a hosszú munkaidőt? Hosszú távollétet a családtól?

És ebben járványhelyzetben legyünk nemesek, toleránsak, tiszteletteljesek és szeretetteljesek, ahogy ez a páratlan “hatás” megköveteli tőlünk.

Leave a Reply