Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 24. rész – tartalom és képek

Melek szíve megáll az altató miatt, amelyet Menekşe tesz a limonádéjába. Nare és Sancar is nagyon elkeseredik, hogy valami történhet a lányukkal. Míg Nare mellette van és szorosan fogja a kezét, addig Sancar a mecsetbe megy, Allahhoz könyörög és fogadalmat tesz. Ha lánya életben marad, elengedi szerelmét és kislányát, hagyja, hogy elhagyják az országot.

Menekşe miközben megpróbálja kijuttatni Akınt a házból, lebuknak mindketten. Kahraman dühös rájuk, mert megpróbálták elrabolni a gyerekeket, de mégis kidolgoz egy tervet, amivel megmenekülhetnek.

Ezúttal azonban Kahraman is egy hatalmas csapdába esik, amelyet Sancar állít neki. Sancar és Gediz, akik mindketten aggódnak Melek miatt, felhagynak egy rövid időre az egymás elleni háborúval és összefognak, úgy mint régen. A fájdalom egy napra visszahozza számukra a múltat, amikor még törvénytelen dolgokat is elkövettek és nem állnak le addig, amíg meg nem büntetik azokat, akik ezt tették Melekkel.

2 Comments on “A nagykövet lánya 24. rész – tartalom és képek”

  1. Sziasztok!

    Minden video törölve van, hol tudom megnézni a 24.résztől a további részeket?Segítsetek kérlek.Nagyon köszönöm!

    1. Kedves Hilda! Mivel a TV2 elkezdte adni magyar szinkronnal a sorozatot, így a világhálón fentlévő összes feliratos résznek az lett a sorsa, hogy törölték. Sajnos, ha nem töltötted le a gépedre a feliratos részeket, akkor addig nem tudod nézni sehol, amíg valaki vissza nem tölti valamilyen megosztóra.

Leave a Reply