Categories Engin Akyürek

A rajongók az UNICEF-nek adományoztak Engin Akyürek nevében, a színész születésnapján

Engin Akyürek, a StarTv kedvelt tévésorozatának, A nagykövet lányának főszereplője örült rajongói születésnapi meglepetésének. Azok a rajongók, akik az UNICEF-nek adományoztak Engin Akyürek nevében, több millió gyermeket örvendeztettek meg, valamint az általuk csodált híres színészt is nagyon boldoggá tették.

Engin Akyürek születésnapját a rajongók a világ minden táján egy időben ünnepelték. Rajongók Argentínától Iránig, Spanyolországtól Malajziáig mind felköszöntötték őt születésnapján.

Engin Akyürek rajongói idén is a művész születésnapi ajándékaként adományoztak az UNICEF-nek, akárcsak tavaly. Az idei adományt elsősorban a globális Covid-19 járvány által érintett gyermekek segítésére és szükségleteire fordítják.

A színész, aki jelenleg Muğlában tartózkodik A nagykövet lánya forgatásán, megkapta az UNICEF tanúsítványát, a stáb jelenlétében vágta fel a tortát, amit a rajongóktól kapott.

Engin Akyürek a meglepetés ünnepségen, az értékes ajándékok között mondott köszönetet: „Köszönetet mondok ezeknek a drága embereknek, akiknek szeretetét és támogatását folyamatosan érzem, és ez boldogsággal tölt el és szeretetemet küldöm nekik. Az a tény, hogy minden évben ilyen tartalmas és értékes kampányokat szerveznek a születésnapom megünneplésére, jelzi, mennyire értékes mindegyikük ”.

Forrás: ntv.com.tr

Leave a Reply