Categories A nagykövet lánya

A nagykövet lánya 38. rész – epizódismertető és képek

A kunyhóban történt találkozás után a titokzatos nő összezavarja Sancart. Később még a kikötőbe is elmegy vele, mert azt gondolja, hogy a nő segítségre szorul. Elkezd utána nyomozni és kiderül, hogy a dolgoknak Kahramanhoz is köze van. A nyomozás közben nem is veszi észre, hogy kezd megszabadulni a saját magát ért veszteség fájdalmától.

Mivel Dudu terhességének híre gyorsan terjed, nemcsak Yayhának lesznek kérdőjelek a gondolataiban, hanem Elvan is elgondolkodik a szeme előtt kialakuló családról és a  kúriában elfoglalt helyéről.

Gediz távozása mindenkit mélyen érintett és még Melek is tudomást szerez róla. A kislányt azonban egy teljesen más ügy tölti el félelemmel. Miközben egyedül próbál megbirkózni az utóbbi időben történtekkel, a haja továbbra is hullik. Azonban eltökélt szándéka, hogy ezt a tényt a végsőkig titkolni fogja apja elől.

Miközben megpróbálja megoldani a rejtélyt, amelyet követ, Sancar megpróbálja megvédeni a titokzatos nőt is. Egy újabb viharos és eseménydús nap végén ismét a kunyhóban találkoznak és rájönnek arra, hogy a köztük lévő különbözőségek ellenére is van egy közös pont, ugyanaz a problémájuk. Ezúttal azonban egy egészen más éjszaka vár rájuk.

Leave a Reply