Categories Engin Akyürek

Online rajongói találkozó 2021. június 20.

Mahta Hossein Engin születésnapi adománygyűjtő kampányának kitalálója idén 2021. június 20-ra szervezett rajongói találkozót (a pandémia miatt online formában), az UNICEF Türkiye illetékesei mondták el a rajongóknak, hogy többek között az általuk adományozott összegeket a szervezet mire használta fel.

Mahta a találkozó előtti héten kérte a 2019-ben és 2020-ban adományozó Engin rajongókat, hogy küldjék el neki azokat a kérdéseket, amelyekre szívesen választ kapnának Engintől. Ebből már sejteni lehetett, hogy Engin valamilyen formában része lesz a találkozónak.

A résztvevők nagy örömére Engin is bekapcsolódott az online beszélgetésbe és 15 rajongó kérdéseire válaszolt is.

Ezekből a következőket lehetett megtudni:

  • Egy szerepre való felkészülés során nincs bevált módszere, mindig attól függ a felkészülése, hogy milyen érzelmeket kell eljátszania, milyen a karakter, de a legfontosabb számára a színészet iránti szenvedély és az érzései.
  • A macskák iránti szeretete miatt volt egy olyan kérdés, hogy ha a magánéletében vagy a munkája során választania kell, kér-e tanácsot a macskáitól. Ő erre azt mondta, hogy a macskák úgyis azt mondják, amit te hallani akarsz, így nem kérdezi meg őket, de nagyon szereti mind Sefat, mind Feyazt.
  • Kedvenc zenei stílusa a rock, az utóbbi időben főként lágy rockot hallgat.
  • Ha gyerekei lesznek az egyetlen dolog, amit a szüleitől kapott és tovább szeretné adni nekik is, a bizalom. Szerinte a legfontosabb emberi tzóulajdonság a bizalom.
  • A jövőbeni terveivel kapcsolatban is kapott kérdéseket. Azt felelte, hogy szeretne majd filmet rendezni. A következő projektje egy mozifilm, amit kb. 15 nap múlva kezdenek el forgatni. Az írás nagyon fontos számára, amikor dolgozik nincs rá olyan sok ideje, de ha van valami problémája, akkor leül és kiírja magából és természetesen minden Kafasına göre magazinban olvashatóak novellái. Ha lesz rá lehetősége, szeretne Amerikába filmet készíteni. Tudja, hogy rengeteg rajongója van világszerte és azt mondta, hogy nem rajongónak, hanem barátnak tekinti őket és nagyon köszöni, hogy ilyen sokan támogatják.
  • Amikor egy új projekt kapcsán arról kell döntenie, hogy elfogadja-e vagy sem, akkor általában a szívére és az eszére is hallgat, de a legfontosabb számára, hogy ésszerű döntést hozzon.
  • 11-12 éveel ezelőtt egy barátjával járt Kaşon, attól kezdve búvárkodik. Az élete részévé vált és azóta minden nyáron elmegy valahová merülni.
  • Alapvetően extroveltáltnak tartja magát, szívesen találkozik a barátaival, de úgy gondolja, hogy annak ellenére, hogy a rajongói kíváncsiak mindennapjaira, még most, hogy Instagram fiókot nyitott is.
  • A rajongók szeretnének egy olyan forgatókönyvet olvasni, amit Engin írt. Erre azt válaszolta, hogy van ezzel kapcsolatban elképzelés a fejében, de hogy megvalósul-e valaha és ha igen, mikor, azt még nem lehet tudni. Majd az idő eldönti.
  • Szívesen szerepelne vígjátékban is, de ehhez az kell, hogy nagyon jó legyen a forgatókönyv és a csapat is, akikkel együtt kell dolgoznia. Elmondta, hogy a “Külföldi vőlegény” című sorozatban volt néhány vígjáték elem, illetve a “Fekete kígyó”-ban alakított karaktere is vicces volt, így valamilyen szinten már kipróbálta magát ebben a műfajban.
  • Arról is megkérdezték, hogy ha film készülne az életéről, milyen címet adna neki. Azt mondta, hogy ez egy nehéz kérdés, majd két választ is adott viccesen: Csend vagy Engin útja.
  • A legnagyobb vágya az életben, hogy folytatni tudja a színészi munkát élete végéig, további filmekben, sorozatokban szereplhessen és persze az írást is folytatni szeretné.
  • Arról, hogy a novelláskötetét lefordították spanyolra, a menedzserétől hallott és nagyon örül neki. Amikor elkezdett írni, eszébe sem jutott, hogy annyira népszerűek lesznek novellái, hogy más nyelven is kiadják.
  • Az örökség, amit maga után hagy:  a munkájából származik (filmek, sorozatok, történetek), de a legfontosabb, hogy emberként jót tett és erre fognak vele kapcsolatban emlékezni az emberek.
  • Ha lehetősége lenne megváltoztatni a világot, akkor megszüntetné a háborúkat, az éhínséget, elérné, hogy az emberek megértsék egymást.

Leave a Reply