Categories Interjú

Interjú Engin Akyürekkel 2009-ből

A KanalD csatorna készített interjút Enginnel 2009-ben Midyatban a „Ha felhő lehetnék” című sorozata forgatásakor.

Midyatban járunk egy forgatáson, interjúalanyunk a sorozat Mustafa Bulutja, Engin Akyürek.

Riporter: A „Ha felhő lehetnék” forgatásán vagyunk.

Engin: Üdvözlöm!

Riporter: Köszönöm. Hogy halad a forgatás?

Engin: Egészen jól haladunk, folytatjuk a munkát. Itt lent zajlik a forgatás, minden jó, jó úton haladunk.

Intenzív tempóban zajlik a forgatás. Engin látszólag nagyon elfáradt a munkában. Ezalatt intenzív esőzés van Isztambulban, így most ez a beszélgetés tárgya, ugyanis itt Midyatban az időjárás pont annak ellentétje, hihetetlenül nagy a forróság.

Engin: Érdekes, hogy Isztambulban ennyi eső esik. Itt egy cseppet sem láttunk. Hogy mi történik ott… csak a hírekből tudjuk. Itt nagy a forróság. De az itteni időjárás nagyon érdekes. Mert például este, miután lemegy a nap, hihetetlenül hideg lesz.

A beszélgetésben a „Ha felhő lehetnék” című sorozatra térünk át. Eddig Mustafa Bulutot eléggé feszültnek láttuk a sorozatban. Vajon milyen reakciót vált ki ez a feszült szereplő a közönségből? Erről kérdeztük Engin Akyüreket. 

Engin: Az emberek reakciója Mustafára eléggé vegyes. Sok kárt okozott, ezt látjuk, és nem is helyeseljük, amit csinál, de van egy bájos oldala is. Van egy része, ami miatt megbocsátunk neki, szeretjük és örülünk, hogy a részesei lehetünk mindennek.

Az új részekben Mustafa szenvedélyes szerelme Narin iránt tovább folytatódik. Mustafa Bulut azt mondja, hogy ez a szerelem a sorozat végéig kitart és sosem ér véget. 

Engin: Narin és Mustafa mindig a történet részei lesznek, nem számít mi történik, a rossz dolgok és Narin minden ellenállása ellenére is Mustafa továbbra is makacsul szereti Narint.

Mustafa egyik legnagyobb akadálya ebben a plátói szerelemben továbbra is Dr. Serdar lesz. 

Engin: Mustafa úgy tekint az orvosra, mint valódi fenyegetésre. Vegyük például…. Harunt… ő nem úgy tekint a férjére, mint valami fenyegetésre.

Ami a sorozat egyéb meglepő fejleményeit jelenti, látni fogjuk Aslan Buluttól, aki épp most jelentette be Bahart a ház új asszonyaként. Az új epizódban láthatják a család negatív reakcióját ezzel kapcsolatban. A sorozat folytatásában Narin, aki Mustafa Bulut miatt vesztette el munkáját, lázadó lépéseket fog tenni.

Forrás: EAUFC angol szövege

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük