Categories Újságcikk

A Shell „Hep İleride” története

A Shell a török köztársaság megalakulásával egyidőben 1923-ban kezdte meg működését Törökországban. Megalakulása óta folytatja tevékenységét az energiaszektor minden területén, hozzájárul az ország gazdaságához, és olyan programokat is végrehajt, amelyek befektetéseivel támogatják a társadalom fejlődését. A Shell, amely mindig is a „mindig előre” elvét hirdette, új kommunikációs kampányt indított, amelyben őszintén közvetíti azokat a valós történeteket, amelyek hozzájárultak a társadalom átalakulásához.

A Shell, amely 2021-ben kezdte meg együttműködését Engin Akyürekkel a „Hep İleride” kampány keretében, 2022-ben ismét vele dolgozik. A Shell 2022. május 16-án a Yekta Kopan moderációja mellett zajló tájékoztatón mutatta be új kommunikációs kampányát. Az eseményen a Shell márkanagykövete, Engin Akyürek is részt vett.

A Shell a világon elsőként fejlesztett ki olyan üzemanyagot, mint a Shell V-Power és ők voltak az elsők, akik létrehozták a Shell Club Smart hűségprogramot Törökországban. A prémium piaci koncepciójuk keretében a töltőállomásokon megnyitották Shell Select márkanéven üzleteiket. A Shell az első energiacég, amely támogatja a nők foglalkoztatását.  Számos olyan újdonságot és újítást ért el, amelyek előreviszik az ágazatot és példát mutatnak: ők hozták létre az ágazat első akadálymentes szolgáltatási területét, amely megkönnyíti a mozgássérült vendégek életét, az első járműfelismerő rendszert, vagy ők voltak az elsők, akik érintésmentes használatot biztosítottak a vécékben.

Emre Turanlı: „Változást hozunk abba az életbe, amelyet társadalmi befektetési tevékenységeinkkel érintünk, és fenntartható társadalmi hasznot teremtünk abban a társadalomban, amelyben élünk”

A Shell & Turcas vezérigazgatója, Emre Turanlı így nyilatkozott: „Nagyon örülök annak, hogy  a Shell az első márka iparágunkban, ha a minőségről és a bizalomról van szó. Naponta 1 millió vendéget szolgálunk ki Törökország-szerte 1100 állomásunkon, és naponta 15 ezer kollégával dolgozunk azért, hogy élvezetesebbé tegyük utazásaikat. Ebben az irányban haladva, az 1923-ban, a köztársaságunk születésével egyidőben megkezdett utunkat azzal koronáztuk meg, hogy a 99. évre sok elsőséget tudhatunk magunkénak. A kereskedőnkkel kialakított szoros kapcsolatnak köszönhetően állomásaink nemzedékről nemzedékre öröklődnek, és az általunk kialakított fenntartható üzleti modell inspirálja iparágunkat. Eleget teszünk annak a felelősségnek, amelyet mélyen gyökerező örökségünk és értékeink ruháznak ránk, hazánk fejlődéséért dolgozunk, és azzal a céllal haladunk előre, hogy a Shell még további 100 éven át tovább működhessen még sok innovatív cél megvalósításával.

Seher Poyrazoğlu Yavuz: „Azzal, hogy kommunikációs kampányunkban az „őszinteségre és valóságra” összpontosítottunk, arra törekedtünk, hogy értékeinkkel jobban inspiráljunk.”

A márka új kommunikációs kampánystratégiájának részleteit ismertetve a Shell&Turcas kiskereskedelmi értékesítési marketing igazgatója, Seher Poyrazoğlu Yavuz a következőket mondta: „A Shell & Turcas kommunikációs tevékenységeink során a „Hep İleride” megközelítés gyökereihez nyúlunk vissza. Ezzel felhívjuk a figyelmet arra a szerepre és felelősségre, amelyet a társadalmi, környezeti és gazdasági fejlődés irányába tett határozott erőfeszítésekkel vállalunk. Tudjuk, hogy „Hep İleride” azt jelenti, hogy mindenkit be kell vonni a munkába, amely már évek óta inspiráló ezen a területen. Vállalunk innovációkat, kezdeményezéseket, hogy mindenkinek egyenrangú képviseletet biztosítsunk állomásainkon és az életben. Az új időszakban az értékeinkből táplálkozva összpontosítottunk erőfeszítéseinkre, és minden kommunikációs tevékenységünkbe beépítettük az őszinte és igaz történeteket. Mert tudjuk, hogy mindenki története, aki keresztezi útját a Shell-lel, másokat is inspirál, és ez az emberközpontú megközelítés tovább erősödik, ahogy megosztják. Ebben az irányban új kommunikációs kampányt indítottunk márkanagykövetünkkel, Engin Akyürekkel, aki értékeivel és álláspontjával sikeresen képviseli márkánk értékeit. Alaposan megvizsgáltuk a „Shell Hep İleride” igaz történeteit. Új kampányunkban a tavaly megkezdett „Shell Hep İleride” koncepciónkat folytatjuk tovább, amely jelentősen hozzájárult a történelem legmagasabb piaci részesedésének eléréséhez. Most egy lépéssel tovább léptünk és elindítottuk az új kommunikációs kampányunkat. Miközben minden filmünkben őszinte és igaz történeteket és embereket mutatunk be, márkanagykövetünk, Engin Akyürek is fontos szerepet játszott abban, hogy őszinteségével közvetítse történeteinket, amelyek értékeinkből táplálkoznak.”

Engin Akyürek: „A Shell őszinte és szívből jövő történetei miatt egész Törökország megélheti ezeket az értékeket”

A Shell új márkakommunikációját értékelve a sikeres színész, Engin Akyürek így nyilatkozott: „Tavaly a Shell márkaértékeinek és jövőképének keretein belül találkoztunk, és nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a „Shell Hep İleride” kampányba. Most ismét izgalommal osztozom ebben az őszinte munkában, amelyet a Shell képvisel. Bízom az általuk képviselt értékekbe, társadalmi befektetésekbe és az újgenerációs energiaátalakításokba. Ma már a Shell család tagjának érzem magam ebben az együttműködésben, amelyet az első naptól kezdve útitársamnak tekintek. A Shell érdekes tagjaival való találkozás és történeteik megosztása is elmélyítette ezeket a kapcsolatokat. Hiszem, hogy ezek a gyönyörű emlékek, amelyeket megosztunk majd, egész Törökországot arra késztetik, hogy megéljék ezeket az értékeket, az őszinteséget és a bizalmat.”

Fordította: Kollár Kata

https://www.marketingturkiye.com.tr/kampanyalar/shell-ile-hep-ileride/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük